Circle Lenses

Cirkellinser eller Circle lenses som det heter på engelska är nya populära linser på marknaden. Circle lenses förstorar ens egna ögon än vad vanliga färglinser gör de har alltså en större yta. Dessa linser är väldigt populära bland anime älskarna efetrsom ögonen påminner om de olika anime figurerna.


Jag råkade idag klicka hem två par linser. Ett par circle lenses och ett par color blends genstone green lenses. Jag såg ordern på min mail och blev väldigt fundersam. Tydligen hade jag råkat klicka på bekräfta då jag bara skulle kolla priset på cirkellinserna och i korgen låg förmodligen de gröna linserna som jag en annangång hade lagt i kundvagnen.
Jaja... Kanske var det meningen?(önske tänkande)
Jag får se på dem när jag får dem och se vad jag gör om jag skickar tillbaka dem eller har kvar dem. Det vore roligt att testa, jag vill testa!

http://www.fargadelinser.com/index.php?cPath=36_11

Om jag har kvar dem så kommer jag att göra en make up tutorial.


Kommentarer
Postat av: Leah

Tycker du ska vara försiktig med dem där circle lenses, jag har hört att dem inte är bra för ögonen. Att de (vilka nu de nu är) var oroliga just för att dem blivit så populära...Skulle skicka tillbaka dem stora om jag var du.

puss

2011-02-08 @ 23:48:23
URL: http://strikethepose.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se