För och efter bilder.

Idag var jag och sminkade fyra damer inför deras ute kväll dessvärre var en av dem sjuk och kunde inte komma. Dessa kvinnor är inte vilka kvinnor som hellst utan de är nämligen lärare på min skola vilket var för mig väldigt roligt men också lite nervöst. Vissa brukar inte sminka sig och andra brukar oftast bära samma sminkning men idag fick jag äran att med fria händer få sminka dem.

Här följer för och efter bilder på dem allihop.

Före

Efter
Marie fick bronsiga och bruna toner med ett par ljusa läppar till. I efter hand kan jag tycka att hon skulle haft lite aningens färg på läpparna för att ge mer färg till ansiktet. Men eftersom Marie själv gillar röda läppar så tog hon på lite själv efteråt.  

Före

Efter
Anna har ett mycket vackert ansikte med vackra drag. Jag tyckte att ett par röda färgstarka läppar skulle passa till hennes mörka hår och mörka ögon. Till de röda läpparna gick jag på en smokey-eye av ljuslila och mörkbruna färger vilket passar bra till hennes bruna ögon.

Före

Efter

Ulla brukar inte sminka sig och om hon gör det så bär hon oftast bara lite mascara. Eftersom hon har så fina gröna ögon så gick jag på mossgrön ögonskugga och skuggade sminkningen till en "smokeyeye" vilket passar bra till en utekväll. Till det fick hon ett par ljusrosa/beiga glossiga läppar. 

Före

Erika brukar sminka sig till vardags men hon själv känner att hon fastnat i en sminkning. Hon brukar oftast sminka sig mest i gråa metalic färger vilket hon nu var trött på. Jag gav henne lite färg vilket blev en kombination mellan lila och guld. Jag gillar kontraster och tyckte att lila skulle klä Erika bra. Till det fick hon ett bar beiga glossiga läppar.Här sitter de vackra damerna nysminkade och klara inför deras kväll.

I bring out the beauty in you!

Kommentarer
Postat av: Shanelle

Damn! Vilka vackra kvinnor!=)

2011-02-05 @ 23:04:25
Postat av: Leah

Vad duktig du är, det blev ju skitsnyggt! :) Vad roligt!

2011-02-07 @ 22:44:53
URL: http://strikethepose.blogg.se/
Postat av: Cathrin & Linn

Vilka pumor ;D

2011-02-14 @ 19:43:57

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se