Veckans tillbaka blick*

90 talet!
Kommer ni ihåg hur det var då?

Detta är en tid som jag starkt kommer att komma ihåg långt fram. Så som våra föräldrar kommer ihåg 80-70 talet eller kanske 40-50 talet så kommer jag att minnas denna tid åren innan det blev 2000.
Jag minns stilen,sminket, platåskorna,"stryp-halsbanden", flätorna i håret och de tighta glittriga eller skinande linnena med puffbyxor till. Pagen var väldigt populär då också (ala Posh i spice girls) 

Sminket: Sminket var oftast i bruna toner under 90 talet. Något som var populärt var läpppennan. Då hade man oftast en brun/lila nyans på läpppennan och innan för linjerna hade man en ljusare färg.
(lite ala Pamela Andersson eller Carmen Electra.)
Giltter pälor som klistermärken var populärt att ha vid kindbenen nära ögat eller så i tårkanalen.


Det var en väldigt speciell stil men kanske inte så smickrande stil, eller vad tycker ni? Tror ni att denna stilen kommer att komma tillbaka?
Jag tror inte att den kommer att komma tillbaka som den var men kanske små delar ifrån den. Tex...Platåskorna har kommit tillbaka fast i en ny form och även magtröjan fast i en ny form. Vi plockar nog tillbaka olika delar från det fast uppdaterar dem en aning. Skulle ni vilja att 90 tals stilen kom tillbaka?Om det är snyggt eller inte det kan man disskutera. Vad tycker ni?

Page med markerande slingor var populärt.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se