"Ne ruski"


Idag var en körig dag, men allt gick bra ändå!
Jag vaknade ur en mardröm om att jag störtade rakt ned med ett flygplan och när flygplanet precis stötte mark så vaknade jag chockartat och med hjärtklappningar. Det tog ett tag tills hjärtklappningarna försvann men det var ingen ide att somna om då klockan stod på 05:00. Dags att gå upp för en ny dag med pendeltåg, tunnelbanor osv.

 Idag skulle jag till Östermalm för att sminka fyra personer till en Goldwell visning (workshop).Som ni vet så gick jag upp tidigt för att ha en timmes marginal och jag tackar mig själv för att jag tänkte så för nog behövde jag den extra timmen. Jo då! Jag trodde att jag var rätt men det var jag minsann inte och jag tror att jag frågade si sådär fem personer vart åt vilket håll jag skulle. Det kom fram två män som ville hjälpa mig då de såg att jag såg vilsen ut där jag stod med mitt stackars knyckliga papper i handen. Åh vad bra tänkte jag! Tyvärr pratade de inte svenska utan de frågade mig om jag pratade ryska. I mina öron lät det ”blablaba ruski?” … Så jag tänkte att jag säger ”ne ruski” det kanske kan betyda inte ryska då ordet ”ne” på Serbiska betyder nej/inte. Vad jag har hört så har ryskan och serbiskan lite gemensamt i vissa ord, så varför inte pröva? De verkade förstå att jag inte kunde ryska iallafall fast fortsäte ändå att prata ryska med mig. Men nu vet jag vad dem sa då min pojkvän som kan ryska förklarade för mig att ”blabla ruski” var ”pogovoreti po ruski jazik” (pratar du ryska?).

Hur som helst. Jag gick åt helt fel håll upp mot en lång backe och vidare bort. Jag var åt så fel håll som man kan tänka sig. När jag insåg det så var det bara att gå hela vägen tillbaka igen och lite till.

Jag kom i tid och sminkade mina modeller. Dem skulle ha markerade ögonbryn och markerade läppar! Fokus på bryn och läppar alltså! Det skulle vara en typ av workshop där hår stylisterna skulle ”Dema” framför ”publik” och berätta om trenderna och även ge dem inspiration. Det var mycket bobbar med färgstarka nyanser och en heldel effektslingor!  Det var riktigt roligt och som belöning fick vi varsina Goldwell produkter. Bra dag!Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se