Party smokey eye

Nu är jag hemma i Sverige igen, för er som inte vet det så var jag en månad i Serbien. Under tiden jag var i Serbien så sminkade jag mig si sådär 3 gånger (eftersom det var för varmt för att bära smink) jag lade upp några bilder på facebook på sminkingarna och fick förfrågan på en utav dem, om hur man gör.
 
Denna sminkingen är enkel och jag ska förklara hur jag gjorde här nedan.
 
*Jag började med att grunda ögonen med fondation (fetbas) och efter det pudra för att fästa grunden. Detta gör att skuggorna ska fästa bättre och det blir mer hållbart.
 
* Enligt många ska man lägga grunden över hela ansiktet och sedan börja med ögonen men jag gillar att göra tvärt om. Jag börjar med ögonen och sminkar dem helt färdigt först innan jag går över till grunden (fondation och mineralpuder) därför ifall att skuggan skulle falla under ögonen och ifall att jag ångrar mig och vill ta bort det hela så slipper jag ta bort grunden (fondation) också. Jag tycker iallfall att det funkar mycket bättre!
 
* Steg två, fransmarkering dvs fylla i den överstafransraden så att du inte får en lucka där och ditt skinn lyser igenom. När vi ska ha smokey-eye vill vi verkligen ha det svart och för att få bästa resultat av en smokeyeye så gör vi en fransmarkering och gärna ge kajal på övre slemhinnan på ögat (de kan kännas väldigt obehagligt men det ger ett väldigt bra resultat)! Jag lovar!
 
* Steg tre, börja skugga med den färg du vill ha, jag skuggade med svart skugga. Använd en hårig ögonskuggspensel och ta lite färg på penseln och var väldigt lätt på handen medans du lägger skuggan. lägg skuggan och se till att du inte har några skarpa övergångar, en sotninga ska ha jämna övergångar skuggan ska faidas ut mot ögonbrynet dvs bli ljusare och ljusare.
 
*I denna sotning skuggade jag under ögonen längre in än vad man "ska". Jag skuggade nästan ända in till tårkanalen och la även en kajal ända in.
 
* över de sotade ögonlocken tog jag guld/bronze shimmer och la över vilket fick en väldigt fin effekt, dock syns det inte på bilden.
 
skugga också med en ljusare äggskalsfärgad färg vid tårkanalen för att få en "piggare look".
 
 
Det är en "vanlig" smokey eye inga konstigheter det enda är att jag "drog in" droppskuggan(den nedre skuggan) längre in än vanligt dvs till tårkanelen och kajalen också!
 
Och självklart lösögonfransar på detta också och du är redo för party party all night long!
 
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se