Bilder från Serbien.

Nu är jag hemma från Serbien, har ju i och för sig varit det i lite mer än en vecka. Det var härligt att vara där och också härligt att få komma hem. Det är intressant att se skillnaderna mellan dessa två länder Serbien och Sverige. Jag plockar det bästa från dem båda. Jag "plockade" tex hem min älskling, han följde med mig på planet hem till Sverige! Det var den bästa födelsedagspresenten ( jag fyller år den 15 mars) och han ska stanna här i en måndad. Kan det bli bättre för mig? Nej!

Jag tog inte med mig min systemkamera till Serbien för den fick inte plats i min väska. Herregud, knappt så att jag inte tror det själv. Jag menar, jag har alltid med mig min kamera om jag ska någonstans. Jag är turistjapanen som klickar foto efter foto. Men inte denna gång, denna resa hade jag bara med mig min mobil som har en suddig skärpa och lite gulorange aktig. Men jag klarade mig rätt såbra ändå!

Ni kommer kanske ihåg att jag köpte ett värmeskydd för att locka och platta håret med, jo vad hände med den? Så dum som jag var så packade jag fel och packade mina ansiktskrämer (alla) och mitt värmeskydd i mitt handbagage. Det var inte så lyckat kan jag säga. Den serbiska flygkontrolanten (eller vad det heter) granskade min väska, öppnade den och sa strängt:

-(guy)You know you can not take this much of cream with you on an airplane?

- Yes, I know.

- (guy) You know?

- Yes I know.

-(guy) yes or no?

-  Yes! >.<

Så nu måste jag köpa allt igen! wiii!

(Jag har lärt mig en läxa)

Här kommer lite bilder från serbien, från min pojkväns mobil.

Mnogo snega.

Här står jag utanför st Sava templ en stor kyrka i Belgrad, och jag råkar se väldigt ryssk ut. Det var väldigt stort där inne och många personer gjorde "korstecknet" och pussade kyrkans dörrkarmar innan de gick ut från kyrkan igen.

Angelina Jolie var mycket omtalad i Serbien dock inte posetivt, då hon har gjort en film som tydligen handlar om balkan krigen. Hon har enligt många serber frått serbien att framstå som negativt och som att hon inte gillar Serbien, något som hon förstårs nekar. Någonting sånt?... Jag vet faktiskt inte mer än så lite. Det "roliga" var att i ett litet normalt café var denna stora skylt på väggen. Det står massa om henne (nog inte så bra) Så skulle vi inte ha i Sverige? Eller vad tror ni? Lite komiskt.

Jag gjorde mina naglar hos min pojkväns brorsas fru (snart fru)♥.

Serbiskt kaffe en klassiker! Något tjockare än vad vi har. Ett tips, drick inte sumpen i botten som jag gjorde de första gångerna. Det ska bara ligga där, och sjunka ner! Kan vara bra att veta! heh

Jag står på en gata i den lilla byn Opovo ca, 40 min från Belgrad. (Frägade btw mitt hår till brunt, då det röda håret färgade av sig på allt...ALLT)

Det var väldigt mycket snö. På nyheterna på tv handlade det i stortsätt bara om snön, eftersom det var så anorlunda.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se