Tips på fräsh sommar/vår makeup.

Idag var det många ute på uteserveringarna och många iklädda i bikinis. Vilket sommar väder! Eller hur? Det sägs ju att man inte ska sminka sig på sommaren på grund av att man kan få sämre hud, men om du har solskyddsfaktor under din makeup och endast bär din makeup några timmar så är det lungt. Om man vill se sommarfräsh ut men ändå inte bära för mycket smink så kommer här ett tips på en fräsch sommar/vår makeup.

1.Jag hade solskyddsfaktor på innan jag grundade hyn med fondation. (I allt smink finns även solskyddsfaktor, men för att vara på den"säkra sidan" så aplecera gärna på lite innan du sätter på resten av sminket.

Jag bjuder på den här bilden för att ni ska se skillnaden på ett ansikte utan smink och ett med "naturlig sminkning". På bilden har jag endast använt mig av solskyddsfaktor.


Här har ni en glowing natural sommer makeup.

Denna makeup bygger mycket på skuggor. Som ni ser har jag samma färg på ögonskugga som på shading och dusting detta för att bygga en illusion om ett skuggat och naturligt ansikte där vi tar fram de bästa dragen.

Skuggorna jag har är: Grundskuggning (Mellan brun) och suddad dropp (mörk brun). Shading:kindben, näsa, tinning, käkben.

För att få den där glowing känslan så har jag skuggat kindbenen med en guldig highligting och även under ögonbrynet på highliigtens punkt. (Samt amor bågen) Se bild nedan.

Det här är en sminking i bruna toner som tar fram det bästa hos dig, mycket handlar om skuggor här, förmisnka och förstora. Sätt till lite guldshimmer på kindben, näsben, amorbåge och ögonbrynetsben så har du den där glowing känslan! En sminking som passar till alla kläder och alla sammanhang!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se