plump and plump.

Tjocka naturliga ögonbryn och markerande läppar
Make your lips speak...


Goth make-up by Adora BatBrat!

Jag kommer ihåg Adora från när jag hade helgon, det går inte att undvika hennes unika stil och jag tycker den är grymm. Fantasifull lekfull men samtidigt mörk och Gotisk.


Adora visar hur det skall göras!

Flickig sockersöt makeup!

Pixiwoo channel visar oss hur man gör en flickig sommar makeup.
Jag tycker sminkningen såg så söt och fräsch ut, naturlig kännsla så jag vill gärna dela med mig utav denna video så att ni inte går miste om något.


Lojjan goes 1920 style.

Uppvisningen igår gick bra ;)
Det var grillat !

Jag åkte dit vid sju för att vi skulle repetera och vi visste inte när vi skulle köra vårt nummer. Jag hade inte tänkt på att man kunde ju vara kvar och festa efteråt som alla andra tjejer tänkte var en självklarhet. De hade med sig festkläder som de kunde byta om till men det hade jag såklart glömt...virrig som en höna.
Jag kände mig stressad och frustrerad och kände jag måste ha fest kläder jag kan inte gå runt i ett par tights och en vit stor sova-snos tröja på mig på en fest med massa massa människor? O.o

Så jag sätte på mig en liten jacka och tänkte jag går hem och hämtar kläder det är ju inte så långt iallfall. Det var svin kallt och snön piskade mig i ansiket ni vet hur vädret är nu. Jag ångrade mig när jag hade kommit en tredjedel på vägen och kände va faaaan detta tar ju skit lång tid, och jag höll på att frysa ihjäl.
Jag började springa och tillslut kom jag hem.
Jag tänkte att jag kunde ta bussen dit men självkalrt gick det inte någon buss och jag är ingen hejjare på att kolla upp sånt heller eftersom jag aldrig åker buss.
Så jag gick ut i snöstormen igen tog ett djupt andetag och började springa i snabb fart och det är ju några km dit ifrån mig. Från inrehamn till Mariebergskogen.
Jag sprang och jag sprang skit fort hela vägen jag stannade inte en enda gång. Jag var rädd att jag skulle missa allt eftersom jag på något konstigt sätt hade tott att det skulle gå skit snabbt att gå till mig och gå tillbaka.
När jag väl kom fram svettig och anfådd satt tjejerna i lougen och skrattade och fissade i lugnan ro och drack en varsin öl... Då fick jag reda på att vi skulle inte uppträda föens klockan 11 på kvällen.

-.-


Jag försökte att få till läpparna så att de skulle likna charlston temat men det var svårt eftersom jag inte har någon ordentlig läpp-penna utan fick fixa det med fingrarna.

Jag försökte också att få dem att se mindre ut (underläppen) genom att ta lite fondation och concealer och sudda ut vid sidorna utav underläppen. Men jag trivs bättre i mina egna läppar dvs stora och fylliga personligen tycker jag att det ser bättre ut på mig.


Tips.

Jag kommer att använda mig utav de här två videoinläggen som tips till kvällens look.
1920 tals look.
Insperation...

Hair.


Makeup.

Shop online*

Detta har jag beställt!
Som en Makeupjerk jag är så blev det smink och inga kläder, löshår eller Linser haha.
Skulle egentligen inte beställa något denna månaden men...

10 Piece Professional Blush Palette.

Color Corrector Quad.

Mintgrön - används för att täcka rosacea eller röd hudåkommor, mint neutraliserar rodnad, perfekt för brustna blodkärl runt sidorna av näsan och kinderna.

Gul - används för att täcka och dölja svarta, blå eller lila brister i huden såsom fläckar.

Lavender - används för att jämna ut hudtoner såsom för mycket gult, korrigera oliv hud / ger en totalt sett balanserad finish och hälsosam glöd. 

Sky Blue - motverkar orange toner orsakas av ojämn eller för mycket solning / self garvare / sol, neutraliserar
mörka ringar.

Pout' In Perfect Lip Plumper.

Ger fylligare läppar.


Undercover HD Foundation ST-05.

Det luriga är att jag kan ju inte testa Fondation om färgen passar men den här såg mest lik ut min hud ton. Men det är en risk man får ta när man beställer från internet.


Det kommer nog ta ett tag tills jag får varorna för det gjorde det förra gången jag beställde därifrån. Mina andra paletter 80 palette shadow är det bäta köpet jag gjort. Jag hoppas detta blir upp till förväntningarna. 
 
Här är sidan jag beställer ifrån. 
www.coastalscents.com  
 


Twenties.

Charlston inspiring...
Make up my day.


För några månader sedan då jag sminkade Evelina, Emma och Iza.
Jag har lagt in dem en gång förut men jag gör det igen. (Är smink sugen)"Natural make up" inspiering pictures.

Less is more?
Det är inte lika lätt som man tror att sminka så att det ser naturligt ut men för att göra det lätt använd en bra concealer som du aplicerar på röda pigment eller de mörka ringarna under ögonen. Använd en lätt fondation prova den först på halsen och inte på handen så att färgen är exakt lik din egen. Använd sedan ett mineral powder fondation det går bra att bara använda den ist för fondadion om man vill.
Liten gnutta rouge i aprikos eller dim rosa färg.
Lite gloss på läpparna samt lite mascara och walla!

Jag undrar håller de ljusa ögonbrynen i detta året med?
Benefit.

Jag såg massvis med smink produkter som jag vill ha på tradera! Jag vet att jag har sagt det förut och jag vet också att jag har sagt och försökt intalat mig själv att inte köpa något sånt den här månaden. Men en rouge för 23 kr vad är det?? Inga pengar alls det kunde lika gärna varit en chokladkaka inprincip... Är jag crazy? Makeupjerk? De kliar i fingrarna jag vill ha!

Benefit!
Små söta gulliga rougepaletter.
Aprikos färgad rouge!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se