Färger och nyanser.

Vad ska man egentligen ha för nyanser på ögonskuggor för att framhäva sin ögonfärg?
Jo det ska jag försöka berätta så utförligt som möjligt. Detta är vad jag brukar tänka på för att främhäva min ögonfärg. Min ögonfärg kan både se blå ut och även grön så jag mixar med lite olika färger. Se här nedan vad jag menar.

BLUE
Har du blåa ögon och vill framhäva dem lite extra ska du gå på en ögonskugga i varma nyanser dvs i någon brun,brons och orange ton även mot de röda nyanserna.
Se bilder:
Om du vill testa själv vad du passar i för nyanser för just din ögonfärg kan du gå in på www.taaz.com

BROWN
Om du har bruna ögon och vill framhäva dem extra mycket gå då på lila toner (kalla toner) även blått.  Bruna toner som din egna bruna ögonfärg ger ögonen starkare intryck det gäller även alla färger (Samma färg som man har på sina egna ögon kan man ha på ögonskuggan för att framhäva sin egna färg mer).

GREEN
Om du har gröna ögon och vill framhäva dem lite extra gå då på en samma grön färg som du har på dina egna ögon eller gå på en lila färg. Den lila nyansen kan både vara varm och kall och den ligger i mitten på färg skalan så den gröna ögonfärgen passar till de flesta färger både varma som kalla men främst varma.Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se