Make up store*

I morgon klockan 12:00 kommer jag att sitta för första gången i en sminkstol och bli sminkad. Jag kommer att bli sminkad av tjejerna från Make up store. Själv har jag mest sminkat andra och ibland låtit kompisar fått sminka mig men denna gången kommer utbildade att sminka mig och det ska bli lärorikt och roligt, jag hoppas det blir snyggt!

De skulle tydligen gå på mer naturlig look och framhäva det "sköna" i oss, så jag antar att det blir en ganska så diskret sminkning. Jag hade gärna velat att de körde på och "tog i lite" men det är ej jag som bestämmer, det ska bli roligt iallfall*

Klockan16:00 och 19:00 är modell för en dag showen i Mitti City i Karlstad.

Costalscents*

Jag kommer troligtvis att köpa in smink från denna sida som jag tidigare beställt ifrån dvs www.costalscents.comMin rådgivare.

Nu har jag där med registrerat min rådgivare som är min nära vän Evelina som på riktigt är egenföretagare och jobbar som frisör. Hon kommer att ge mig råd och stöd genom mitt uf företag.

Jag och Evelina.

Material*

Idag skall jag fixa min budget dvs kolla vilket matreial jag behöver och vad det kostar att köpa in osv. Eftersom det är ett uf företag så kommer jag att använda mig utav riskkapitalsedlar men jag behöver nog köpa in vissa saker själv också, och det har jag ändå tänkt göra.

*Nya penslar.
*Fondation.
*läppglans
*Mineral fondation/puder.
*läpp pennor.
 osv osv.


Dagens make up*


Dagens make up*


Yesterdays Make up*
Modell för en dag (Mitti city)

Jag kommer att gå cat walk på Mitti City nästa vecka, har aldrig gjort det men det ska bli roligt! Pirrigt!
Tänk om ja ramlar! äsch då bara att gå upp igen och göra en "ops för handen över mun pose" och fortsätta gå.
I tre dagar ska vi träna och visa upp.
Styling och make up ska dem fixa på mig, jag har alltid fixat det på mig själv så det blir något nytt att ge andra den uppgiften. Det kan va lärande!


Make up! Good prices!

Här är en smink sida där de säljer ut mycket smink för bra priser, kika in där om ni vill fynda!

http://www.tradetang.com/ppc/ppc_beauty-makeup.html?source=Google*HB_C10_wholesalemakeup_Product_20100715&gclid=CLq8_Obql6QCFYN_3godUS2BGg

Express yourself with make up.

what feeling do you have today?
Tell it with your make up.
Express yourself*


Makeupjerk UF.

Nu har jag registrerat mitt UF företag så lägg Makeupjerk på minnet!

Kom ihåg att om du behöver hjälp med festsminkning, plockning av ögonbryn eller vardagssminkning så hör du eller ni av er till mig så bokar vi en tid och jag kommer hem till dig och lägger din make up.
Kram Lojjan.Make up trends, fall 2010.

Finns det smink-trender?
Ja visst finns det de, så som det finns mode trender finns det också sminktrender och smink visningar.Några av dem trender som är just nu är:

Röda läppar.
Röda starka läppar i alla röda nyanser (orange/korall,hallon röda, klarröda,blodröda,plommonröda osv)
Resten av mejken är diskret med hellst ingen ögonskugga alls eller så en ljus ögonskugga.
Låt läpparna tala för sig själv.


Naturligt hudnära nyanser
Perfekt hy med naturlig lyster och en aning persikorosa på kinderna matchas med läppstift i ljusa toner.


Bruna ögonskuggor
Mörka nyanser av brunt är det nya svarta när det gäller säsongens sotade ögonmakeup.

Själv är jag inte så mycket för trender och med det menar jag att jag inte slavisk följer några trender utan jag går mer på min känsla och kreaktivitet. Jag tycker det är roligt att själv komma på vad man passar i och testa på olika sminkningar.Det finns inget som är rätt eller fel, du bestämmer själv.


Dagens make up*

Slapp dag idag för mig och då borde man egentligen inte bära något smink alls men om man ändå vill vara lite fancy så kan man ta på sig lite fast mer diskret.
Om man ska till affären eller så^^

(jag vet att jag har sämst uppdatering för tillfället men de kommer mer snart då uf företaget börjar rulla på)

Yesterdays Make up*


Smokey eye...

Back on Thursday!


No make up added.

Inget smink idag.
Ibland kan det vara bra att få låta huden andas. Om du ändå inte skall göra något speciellt så kan du låta ditt ansikte hänga med på det tåget och också få vila ut lite.
Vi täpper igen porerna varje dag då vi bär en mask med smink fondation osv, så ta några dagar i veckan där du låter din hud få andas.
 Men om du känner dig väldigt naken utan smink kan du använda dig av mineral puder/fondation alltså inte liquid fondation det är lättare mot din hud och låter ändå huden få andas trots sminket. Ett bra märke för det är ID minerals.


Dagens make up*

Ljusa rosa nyanser med bronsiga kindben och lite lätt markerade ögonbryn.


Om man vill: Spexa till den naturliga make up:en med en mer kreaktiv frisyr.

Fest sminkning på kusin vitamin.

I går sminkade jag min kusin inför hennes utgång.
Hon ville ha ungefär så som jag hade på en utav vina makeuptutorials (dee,dark smokeyeye) väldigt sotat, och det fick hon inte sant? 
(Glömde dock att ta för och efter bild, så blev bara efterbild ist)Dagens make up*Tävla och vin! Åk till LA!

- och vinn en drömresa för dig och en kompis till städernas stad Los Angeles!

Tävla med The Voice och ta chansen att bli miss NYX Sverige. Anmäl dig och ladda upp bilder här nedan så kanske det blir just du som blir Miss NYX Sverige och får åka till LA med en kompis. Den 1:a oktober kommer final gå av stapeln på Café Opera i Stockholm då en jury kommer att utse en vinnare!
Tävla här: www.thevoice..se


Vill du bli sminkad? Jag kommer hem till dig!

Min affärsidé.
Jag åker runt lokalt i karlstad och sminkar kvinnor i alla åldrar som vill ha hjälp med evntuellt vardagssminkning, fest sminkning eller plockning av ögonbryn. En perfekt förberedelse inför kvällen eller inför ett viktigt möte på jobbet. Du sparar på din tid och på din energi för ibalnd kan det vara skönt att bara luta sig bakåt och koppla av.

Är du eventuellt intresserad av att bli sminkad? (skriv då ditt namn och mejl adress i kommentarrutan) Så hör jag av mig. 
Eller mejla mig till: louiseambjornsson@hotmail.comTo days make up.

Dagens make up.


Modeller sökes!

 Jag var på ett "möte" eller snarare en föreläsning där ungt företag var och berättade om hur det är att skapa ett företag osv. En sådan föreläsning har jag varit på tidigare men jag har inte fått pratat med någon om det "face to face" så det var bra tyckte jag att man fick en nära kontakt och fick prata om sin ide och få feedback osv.


Jag kommer att som småning om behöva modeller som vill ställa upp till styling, smink och hår och bli fotade. Dessa bilder kommer att finnas med i min portfolie. Skulle du vilja agera modell för mig så skriv en kommentar eller mejla till mig louiseambjornsson@hotmail.com 

Sminkning och foto av mig (bild) 
Modell: Leah.


 

Uf företag, startar nu!

Ni som läser min blogg kanske ni har märkt att jag raderat tidigare inlägg om saker som inte har varit med smink att göra och det är därför att jag precis nu startat mitt Uf företag. Jag ska berätta för er lite kort vad det handlar om.

Mitt uf företag som kommer att vara endel av mitt projektarbete nu det sista året på gymnasiumet kommer att vävas in i min blogg här. Jag kommer nämligen att sminka lokalt här i Karlstad då jag åker runt och sminkar kvinnor i alla åldrar som vill ha hjälp med evntuellt vardagssminkning eller fest sminkning. Så nu kommer denna bloggen visa er hur det går för mig under mitt projektarbete som uf företagare och det är med ert intresse som det kan gå!

Så vill du boka en tid för sminkning då jag kommer hem till just dig och lägger din make up så lämnar du gärna en kommentar med ditt namn och din mailadress eller mejla till louiseambjornsson@hotmail.com

Mvh// Lojjan.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se