Tunga väkor, försenat och utbytt tåg.

Sitter på tåget nu hem till Karlstad! Fy fan, vilken tung väska jag bar omkring med! Jag kunde endast ta två steg sedan blev jag tvungen att vila. Det var inte så att jag var mesig och inte kämpade, verkligen inte! Jag slet med den där väskan för kung och fosterland och tänkte "ett steg till, ett steg till" Sedan åkte den med ett duns ner i backen utav dens tyngd.
Jag önskade att jag kanske kunde få en hjärtlig själ vid min sida som kunde hjälpa mig med väskan, åtminstånde att hålla i ena handtaget. Ibland när jag går omkring med min sminkväska som förvisso är jäkligt tung så var den ingenting emot det här och de dagarna brukar ibland folk fråga mig om jag behöver hjälp men när jag verkligen behöver hjälp och går runt med en bedjande blick då är det minsan ingen som frågar om jag behöver hjälp. Folk bara kollar och tänker "oj det där ser tungt ut". Hjälp till då! nästa gång kanske det är jag som hjälper dig!
Nej nu är jag lite frustrerad, det är ju faktiskt jag själv som packat denna väska så jag får väl delvis skylla mig själv. Träna musklerna på morgonkvisten fick jag minsan göra och mitt adrenalin flödade i kroppen på mig!

Om några timmar anländer jag till Karlstad!
Btw, jag hade beställt en speciell biljett dvs extra kostsam och vad händer? Jo, då ska såklart det tåget bytas ut från ett x2000 till ett vanligt dubbeldäckar tåg och med det resulkterade i att inga platser på tåget gällde längre. Nu sitter jag i en liten skrubb...Home sweet home!

God morgon god morgon!
Idag kunde jag minsan inte sova något vidare bra, men det gör ingenting för idag åker jag hem till Karlstad! Jag var nervös som ett litet barn i natt det var därför som jag inte kunde sova! Nu har jag packat, började packa klockan 5 i morse! Det är mycket jag har packat ner men ändå så känns det som vanligt som att jag har glömt någonting. Typiskt! Jag hoppas inte jag gjort det.
Kl 12:00 ska jag åka in till T-centralen för att sen senare åka vidare mot Karlstad!

Jag anländer till Karlstad kl:17:00 och min pojkvän kommer in kl 18:00 jag har en timmes mental förberedelse! haha
Omg!
Jag är nervös fast posetivt nervös såklart!
Drag Makeup!

Idag hade vi drag på schemat! Det var super roligt! Från att se ett osminkat manligt ansikte steg för steg förändras till en ”kvinna” var riktigt roligt! Det var många som gapskrattade i studion idag och som tog kort på varandra efter sminkningen. Drag makeup:er är verkligen någon jag vill göra om igen!

Det roligaste jag tyckte var att täcka ögonbrynen och det gör man med hjälp av vax och latex och upprepar det två gånger! De momentet ger en väldigt stor skillnad!

Här är killen jag sminkade idag!In need of some jullov!

"Asså seriöst Louise, du börjar bli knäpp" de var dem välvalda orden som jag fick höra av Natalie i morse. Jag kan inte säga att hon har fel, för att lite rätt har hon nog eller ja, nog ganska så mycket. Jag gick upp halv 6 i morse (som vanligt) och av någon anledning så stressade jag så mycket så att jag åkte in en timme tidigare men inte utav mening. Jag trodde klockan var som den brukar vara när jag åker till stan dvs vid 7 tiden men när jag kommer till centralstationen med tåget så upptäcker jag att klockan är 7 då den i vanliga fall annars brukar vara 8. Jag förstod inte hur jag hade lyckats åka så tidigt utan att jag själv inte hade märkt det och det förstår jag fortfarande inte.

I lördags så ställde jag ju klockan mitt i natten när jag vaknade av en chock och trodde att jag skulle upp till skolan. Jag skulle ju inte ha någon lektion på en lördag. Nojjig till max! Eller vad?

Jag är just nu konstant trött och jag har känt mig osocial då jag inte orkat prata med någon, jag vill bara vara tyst. Inte normalt! Det roliga är att jag inte är ensam.! Eller ja, så roligt kanske de inte är men ändå. En av mina kurskamrater hade fikat med hennes närmsta vänner då hon under hela fikan satt helt tyst och stirrade rakt fram. Hon försökte väl anstränga sig för att säga några ord men mer än så var det inte. Trots att detta är ganska så seriöst så skämtar vi om det väldigt mycket vilket jag tycker är lite skönt också! Det lättar upp stämningen ändå!

Jag behöver bara lite vila, så är jag snart back on track again! Lovar!
Fått en fransförlängning idag!

Idag fick jag mig en fullbordad fransförlängning... (hum det där lät kanske lite konstigt). Jag fick nämligen bara halva fransförlängningen i fredags och vi fortsätte på den idag! Nu har jag fina "naturligt" långa ögonfransar!

Syns dock inte så bra på bilderna då min kamera på datorn inte är att rekomendera. Mycket dålig!Heartbeat.


Jag känner mig extremt stressad nu. Mitt hjärta vill inte varva ner utan det bankar i 180!

Vi har lektion i morgon på en söndag för att vi ska få vara lediga på torsdag. Det betyder att jag måste göra allting idag. Jag måste packa, göra läxan, tvätta, handla, tvätta penslar osv listan är längre! (Det låter egentligen som vanligt men skillnaden är att jag skall hem till Karlstad och därför förbereda extra mycket saker)

Sitter just nu och knaprar i mig naturgodis för fullt och det finns inga hämningar då jag är så stressad, jag är till och med stressad när jag äter naturgodis, sover, duschar, går, sitter vid datorn…you get the point! Jag hade visst ställt klockan i natt för att jag trodde jag skulle upp tidigt, det är ju lördag? Jag ska inte upp tidigt men just nu är jag paranoid.

 

Måste skärpa mig och försöka hitta lugnet i stressen.

Peace!
Bästa godiset engligt mig! Naturgodis! ♥

Godkväll!

 Fredag idag! Exiting!
Alla runt omkring känns vänligare på fredagar, jag åker ju mycket buss, pendel och tunnelbanor så energin känner man av!

Jag stannade längre på skolan idag då jag skulle få en fransförlängning av Jannie som går som trainee. (Trainee menas att dem går under läraren för att sedan själva blir lärare.) Hon vart inte ett dugg nöjd över sin insatts idag och vi avslutade efter halva för att sedan fortsätta på söndag igen då vi nämligen har lektion. Jag vill ju vara fin nu när det snart är jul och allt!

Nu dricker jag kaffe och har precis renskrivit det jag ska och skickat in. Nu vilas mina tankar på en underbar person som är på väg med flyget till Malmö. Hans flyg var försenat med 2,5 timmar…stackare!

Nu ska jag bara ta det lugnt och inta fredagen och den kommande lördagen! Skönt!

Snart är jag hemma!

PS: glömde berätta att vi var ute på praktik  i onsdags och sminkade 60 barn. Jo ni såg rätt 60 barn! Det var inför stix produktionsbolag och det var två körer, en barn kör och en vuxen kör samt några artister som tex Tomas dileva, Jill Johnsson och Loreen, det var i allfall dem som jag såg.  Detta kommer att sändas den 23 december så håll utkik!


Längtat så länge!

God morgon!
Idag åker min älskling till Sverige!
Jag har längtat sedan i Agusti och nu är tiden här, men vi ses inte förens den 22 december men nu närmar det sig verkligen!
Åh!En bild från när jag var i Belgrad!
Nu kommer han till mig och firar jul med mig och min familj!
En låt av Carola- Himmlen i min famn. En låt vi sjöng mycket i skolan när jag gick i lågstadiet.


Twiggy!


Idag var det 60 tal som stod på vårt schema!
Åsa som går i min grupp gjorde en Twiggy på mig idag!
Torraläppar.se eller vad då?


Trend Makeup för män!

Igår hade vi på schemat ”Trend sminkning för män”.

Vi skulle göra en egen påhittad trend sminkning som vi sedan skulle sminka på varandra. Jag hittade en bild på en manlig modell som inte hade särskilt mycket smink på sig från början, sedan skrev jag ut bilden och ritade fram en look med färgpennor. Min försökskanin på denna look fick bli Linda. Jag valde henne eftersom att hon har så smala ögonbryn och på bilden som jag hade målat på ville jag att den skulle ha mer markerade tjocka ögonbryn. Jag gav mig själv en utmaning!

Vad tycker ni om resultatet?

Skulle ni kunna tänka er se killar med denna makeup på catwalken någon gång? Kanske med lite rockigare stil till?Bilden innan jag ritat på den.

Bilden efter jag ritat på den.

Linda försökte posa manligt....


Lucia!

Fullt upp!

Idag har skatteverket varit på studion för att informera oss om hur man startar ett företag. Det var mycket att tänka på och man blev bara ett snäpp klokare, men bättre än inget! Inte det lättaste, men jag skall boka ett privatmöte under januari månad eller efter avslutad kurs och dra igång det hela.Idag är det lucia och jag har inte smakat på en enda pepparkaka, ingen lussebulle och inte en enda ”julskine smörgås”. Jag har bara andats smink dessa månader men till min förvåning stötte jag idag på ett luciatåg när jag var på väg till skolan. Det uppskattades! Detta gav mig julkänslor och lussebullarna från pressbyrån osade en underbar doft!

Jag vet att mamma har bakat lussekatter där hemma i Karlstad och om snart 9 dagar så är jag där och får ta del av allt det goda både mat och kärlek!

Jag längtar mer än någonsin!


Min mobil har inte den bästa kameran...


MMS som piggar upp mig!

Idag är det bara 10 dagar kvar tills jag åker hem igen. Som ni kanske har förstått det så har jag hemlängtan. Nu vill jag hem och ha jul och få träffa min familj, mina vänner, släktingar och min älskade som jag inte träffat på 4 månader.

Ibland får jag uppiggade sms i dess olika former för att hålla min sista energi vid liv! Detta är några av de mms jag fått! Detta är absolut det bästa! TACK!Såhär ser det alltid ut hos farmor. Sjukligt mycket tomtar! Hon är så söt!
Fick detta mms av mamma igår när de var där och firade hennes födelsedag!
Grattis farmor!Så här ser det ut i mitt fönster hemma i Karlstad. Mamma har förberett och pyntat för mig och Tomislav!

Sedan ... den bästa bilden av dem alla! I det djupaste mörker kan hon lysa upp min tillvaro med bara en min!
Ätit lite för mycket julmat? hahah


Check list !

Vaknade klockan 7 idag, egentligen var jag jätte trött och jag skulle kunna ha sovit längre. Jag sov as gött i mina kläder som jag somnade i igår. Sminket var dock fortfarande kvar, jag tror dessa dagar tagit knäcken på mig! Var nog väldigt trött igår. Idag är det söndag och jag skall ta tag i lite saker så här inför den nya veckan. Jag gillar att ha någorlunda ordning innan det drar igång med en ny vecka. Kan inte förstå att jag säger detta då jag tidigare har varit ganska så slarvig. Fast allt är ju i och för sig relativt, mitt städade rum kanske är rotigt för någon annan och tvärt om!

Detta skall göras hit tills!
(inte så mycket än då)


Hemma från praktiken!

Nu har jag precis kommit hem från en rolig praktik på universitetet. Jag sminkade många event tjejer som ville ha olika önskningar och icke önskningar. De blev nöjda och många kramar fick jag. Jag fick dessutom träna på min engelska då det var många volontärer där. Det gick bra trots allt!

Nu skall min kyliga kropp värmas upp av en kopp kaffe! Skönt att det är helg och söndag i morgon, då blir det att vila en aning och ta tag i hemmasysslorna som jag inte annars hinner med att göra.


SMUTS

Jo, i torsdags var jag på ett vernissage för en fotoutställning. Det var faktiskt mitt första vernissagebesök.
Jag blev inbjuden dit då jag hade kontaktat en fotograf för ett eventuellt samarbete.
När jag kom dit möttes jag av en varm lokal, olika parfym dofter, mycket folk med olika stilar, folk som var glada och som pratade med varandra, det var uppdukat med vin, öl, snittar, nötter och chips. Allting var nytt men doften i lokalen tog mig tillbaka till de discon jag gick på när jag var liten. Det var mysigt! Jag kollade runt på de olika fotografierna och sedan träffade jag han som jag skulle prata med, han var väldigt trevlig och som det ser ut så kommer vi att ha ett samarbete. Jag gick också runt för att mingla med fler fotografer. När jag gick ut på gatan på Östermalm igen så kände jag mig lättad och glad samtidigt som julkänslorna tog tag i mig då jag hörde kyrkklockorna ringa och ljusen lysa framför mig.

Utställningen hette SMUTS och alla olika fotografer hade förstås tolkat det på olika sätt. Jag tog en ”tidning” där ifrån och i den fanns alla fotografernas bilder med i och beskrivningar. Här är några av bilderna.
Brownsugar!

Är kall, frösen och blöt... Det är slask, slask och åter slask i Stockholm idag.
Det är inte att rekomendera att bära Uggs (toffliknande skor) i detta väder och det säger väl sig själv men när man inte äger något annat förutom det så finns det inte mycket att göra åt saken.

Idag fick vi lära oss om hur man lägger en mörk bas till dem som är färgade. Vi hade våra egna modeller med oss idag för att träna på. Det gick bra.

Vet ni hur man får färgen brun?

Lätt som en plätt!
 Genom: gul+röd+svart= Brunt!

När vi gör basen kollar vi på våra fetbaser och de olika serierna (oliva serien och den rosa serien) fr att se vilket håll personen drar åt i underton. Kankse verkar detta lite komplicerat? Jag tänkte att jag ska gå igenom dethär lite mer nogrant när jag har tid. 

Jag fick även lägga en mörk bas på mig själv, och det såg inte så bra ut då jag blev ganska så fläckig i ansiktet. Eftersom jag är så ljus så är det extra vikrigt hur man jobbar in basen. Om man lägger en färg i samma färg som man själv har så kan man ändå komma undan med det om det skulle råka se fläckigt ut. 


 

Den som väntar på något gott...

väntar aldrig förlänge. (Det ordspråket har jag aldrig förstårt mig på. När jag väntar på något så känns det som en evighet)
Nu väntar jag på att jullovet skall komma och att jag ska få träffa min one and only.

Mer uppdatering kommer i kväll!

Much going on!


Det blir inte så mycket inlägg här just nu då jag har grymt mycket att göra dessa få veckor innan jullovet.
Idag skall jag sminka inför Goldwell igen, vi ska sminka flera dansare som jag antar ska dansa. Jag tror de skall ha mer färgstarka sminkningar, det skulle jag tippa på! Idag blir alltså en lång dag, först skola sen goldwell. I morgon (Torsdag) ska jag ha redovisning om 80 talet (5 fakta sidor skrivna) och en praktisk redovisning inför klass, efter lektionen ska jag skynda mig iväg på ett vernisage för en eventuellt samarbete med en fotograf. Jag ska kolla på hans bilder och prata igenom lite om vi hinner!

På Lördag ska jag sminka för nobelfestens universitet efterfest. Ondag nästa vecka ska jag sminka för strixproduktionsbolag en barnkör och en vuxenkör. Vi kommer nog att vara där hela dagen då vissa ska vara kvar och bättra dvs bättra på sminket!

Fullt upp!
Snart är jag hemma!
Den 22 December åker jag hem och då åker också min pojkvän från Serbien upp till mig på samma dag! Jag längtar så ♥

Tröttis...


Sminkning reklam!Idag skulle vi utgå från en egen hämtad reklam bild. Jag vald en bild från en utav Isadoras reklamer då de brukar vara ganska så sminkade.
Eftersom vi hade avstämningssamtal på ca 10-15 min utav vår sminktid så hann jag tyvärr inte med att göra allting.


Men här är sminkningen jag gjorde idag på Åsa som också går på Makeupstudion.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se