Hemma igen!

Hej alla Makeupjerks! ;)
Hoppas att ni fortfarande är kvar och läser min blogg trots min allt för långa bloggpaus, men som ni vet så har jag och min vän varit i Bulgarien i Sunny Beach.

Jag har haft det riktigt roligt och soligt där borta, träffat många nya människor från många olika länder.
När jag landade i bulgarien fick jag ett samtal från min mamma. Från att jag var glad och förväntansfull så blev jag genast ledsen. Hon berättade att vår vän där hemma hade gått bort efter en lång och svår sjukdom. Hon var en väldigt social,posetiv och rolig människa med mycket energi. Hon följde min blogg så mycket hon orkade under hennes svåra period. Jag visste att hon kollade, vart enda inlägg jag skrev så tänkte jag på henne. Hon hade sagt till min mamma att jag skulle fortsätta med detta med smink och mitt bloggande osv.
Det kommer jag att göra. För på något sätt så känns det som att du kommer att läsa detta.
Av att jag visste att du gillade min blogg och att du sa det till dem du kännde det gjorde så att jag fick en kick av att bara fortsätta!
Tack, älskade du.
Vila i frid.Om två dagar!!

Just det! Om bara två dagar åker jag och min vän Elin till Bulgarien Sunny Beach.
Det är en av anledningarna till varför jag inte bloggat så mycket nu på sistonde. Jag har förberett mig inför resan samt att jag har jobbat nästan varje dag. Jobba(Hotell)= Inget smink :(.
Jag måste jobba mycket nu för att spara ihop till min makeuputbilding som jag ska gå på till hösten förstår ni.


Men jag har några saker jag vet att jag skall skriva om och lägga ut bilder på men det kommer dessvärre också bli efter resan.
Jag kan ge en ledtråd på kommande inlägg: Gladiator...hum?


För er som väntat.

Till att börja med vill jag säga att den ryska fotograferingen (photoshooten) som vi skulle ha ej blev av och jag ber om ursäkt för er som väntade på att få se bilderna. Vi kommer att fota denna photoshoot men dessvärre sker detta några veckor fram på grund av jobb och resor. Vi hade tänkt att fota idag men självklart skulle det ösregna. Photoshooten får bli efter min vecka i Bulgarien (jag åker på lördag).


Hur som hellst igår fick jag sminka min vän elin då vi skulle ha grillfest.
Så här blev det (se bild)


Hon Ville inte ha några färger hellst men eftersom hon alltid säger så så lyssnade jag inte så mycket på det.( Man skall alltid lyssna på kundesnsbehov egentligen) men Elin är min sockersöta vän och var inte min kund (i det här fallet)så där tog jag saken i egna händer istället.

Eftersom Elin har så fina isblåa ögon så tyckte jag att dem kunde för en gångs skull få blanda sig tillsammans med lite andra färger.

Rysk photoshoot i morgon!

Min älskade vän Leah har ju äntligen flyttat tillbaka till Sverige från Skottland.
Sedan vi var små har vi alltid fotograferat och sminkat oss och då har vi alltid kallat det för "Photoshoots"
Äntligen ska vi ha en photoshoot igen!
Denna gång ska det vara ett ryskt tema.
Ni kanske kommer ihåg att jag skrev i ett inlägg för ett tag sedan att jag hade köpt en "rysk-klänning" från Beyond Retro? Jag skrev att jag senare skulle ha på mig den på en photoshoot, och i morgon är då jag ska ha den på mig.

Håll utkik!


kvällens fest-makeup*!


My customer. Inspired of Bollywood!

Så här blev några av dem bilderna jag tog.
Sandra är i från Srilanka och hon ville ha ett Bollywood inspirerat tema. Jag älskar att fota då det är ett speciellt tema. Det kan vara inprincip vad som hellst! Så om du också vill bli fotad så kom gärna med något roligt tema som du vill ha! Jag älskar det!

Jag själv tycker att Bollywood stilen är väldigt vacker, vem skulle inte vilja se ut som en indisk princessa?
Lite musik, lite kännsla!

Lite jobb.

Nu ska jag snart ha en kund.
Idag är det "modell för en dag" dvs både sminkning och fotografering.
Temat på denna photoshoot kommer att vara lite inspirerad av Bollywood.
Det ska bli intressant och roligt!

Om du också vill boka en tid för sminkning (150:-) eller Fotografering (200:-)
Så är det bara att du skriver till mig här nedan eller till min mejl
louiseambjornsson@hotmail.comPhoto and makeup by Me Makeupjerk
Model: Leah www.strikethepose.blogg.se

Jag lät fantasin gå lös.

När jag inte har någonting att göra så brukar jag sminka mig. Eftersom det är mitt största intresse så är det inget konstigt för mig fast att jag vet att det nog kan låta konstigt i andras öron. Om du sminkar dig varje gång du har tråkigt och inte vet vad du ska göra så kan du komma på flera festsminkningar exempelvis samt att du lär dig mer och mer för varje gång. Det är träning som ger färdighet.

Glöm inte att det inte gör någonting om det blir "fel". Det är smink och det går att ta bort och det roliga med smink är att det igentligen inte kan bli fel. Du kan sminka hur du vill! Jag hade igenting att göra nu på kvällen och tänkte som många andra gånger"nej, jag har lust att sminka" jag plockade fram mina paletter och började på någonting som jag inte alls visste vart det skulle ta mig. Det är det som jag tycker är så roligt att vara så fri i det man gör.
Det är det jag älskar bäst med smink, att man är fri till att göra vad man vill och förändringen man kan få av smink.Detta är en gammal tatuering jag gjorde när jag var 17 det ska stå "Sweet" men den har som ni kan se skavt bort.Marrakech - مراكش

Marrakech heter det arrangemang som jag ska på i kväll. Det är en fest inspirerad av marocko. Det kommer att spelas orientaliskmusik blandat med lite house musik och det kommer förstårs att finnas vattenpipor där som man kan sitta vid bland kuddarna och sidensdraperierna.

Jag är taggad till tusen eftersom jag älskar orientalisk musik och älskar att dansa magdans.
Dock jobbar jag ikväll och kommer att missa förfesten, men jag får väl skynda mig till clubben där själva huvudfesten ska vara. (Nåväl, intressant?)

Jo, hur ska jag sminka mig ikväll då?

♦Är det ett tema så är det ett tema.♦
Jag ska självklart bära mitt magdansskynke som klingar efter varje steg jag tar och jag tror att jag kommer att sminka mig i en ganska så tung sminkning "ala smokey eye". 
Lite såhär:
 


Man skulle också kunna sminka sig såhär som jag gjorde till den arabiska makeupturorial'n.
Ja det återstår att se, vilken sminkning som det blir ikväll!
Något jag hoppas på iallfall, det är att det ska bli roligt! Det är premiär!

Vill du sminka denna sminkning kolla på video-klippet!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se