Mjukt och hårt ljus.

Idag skulle vi ha med oss en egen svartvit bild på en sminkning som vi skulle sminka utifrån.
Jag tog med mig en bild på Christina Aguilera. Vi skulle tänka att vi skulle sminka modellen inför en svartvit fotografering.

Det finns vissa saker man måste tänka på då. Bland annat att inte använda sig av någon rouge eftersom det "Trycker till" istället för att framhäva då rougen blir mer som en skugga (eftersom bilden är svartvit.) Modellering är väldigt viktigt här dvs att forma ansiktet med dusting, shading och highlighting EXTRA mycket!! När man fotar i svartvitt ljus så försvinner färgerna och skuggorna betydligt mycket mer än i ett färgfoto, därför måste vi överdriva mer med modellering och andra skuggor.

♦Tar man kort i ett hårt ljus så framhävs de naturliga skuggorna. (Då behöver man inte modellera lika mycket)

♦Tar man kort i en mjuktljus så blir man ganska så platt i ansiktet om man inte modellerar tillräckligt, därför bör man göra det  extra mycket här!

Jag skulle sminka Linda i de färgnyanser jag trodde Christina hade på bilden för att sedan ta ett svartvitt kort för att se om det stämmer. (Detta har ju också med att göra om bilden är tagen i hårt ljus eller mjuktljus)
Mjukt ljus. (krävs mer modellering)Hårt ljus: (krävs inte lika mycket modellering då det tar fram de naturliga skuggorna)


Här är min hemsida!

Jag har byggt upp en hemsida inför mitt kommande företag, välkommna att kika in!♥

www.Makeupjerk.minportfolio.se


Fina övergångar och perfekta läppar.

Idag fick vi träna på allt som vi ville träna på från det vi gått igenom på lektionerna.
Jag och Nati tränade på sotningar och fina övergångar samt perfekta läppar (båt mun). Vi tränade i och för sig på allting! Vi gav varandra kritik medans vi sminkade och det gav oss själva väldigt mycket! Vi var stenhårda och ville få det perfekt just för att utveckla oss själva. Ett bra tips för att bli bättre! (Man kan alltid bli bättre)


Igår när vi var i Kista gallerian kollade vi runt i massa affärer! Farligt!
Älskar att  Stockholm har så mycket butiker men hatar att jag inte kan köpa något!Det är jag och min sminkväska! Denna konkar jag runt med över allt och känner mig allmänt ivägen då den alltid tar upp två platser på t-banan/pendeln och bussarna. But now I have got use to it! Det är min bebis och den kan jag inte slänga upp på hyllplanet för då skulle allt smink rasa samman huller om buller i min väska. Inte bra!


Hår färgning mitt i natten!

I förrgår sov Nathalie över hos mig. Vi hade bestämt att ha en hårfärgningskväll men också gå ut men det blev det inget med då vi blev klara med håret klockan 12:00. Vi började färgningarna klockan 19:00! Herregud!

Jag hade världens utväxt även om det kanske inte syns så bra på bilderna. Jag började med att göra slingor i utväxten för att få ett mer naturligare resultat sedan gjorde vi massa folieslingor och där efter satt jag med en silvershamponering som fick verka några minuter.

Så här blev det!Nathalie fick världens finaste hårfärg! Den passade henne jätte bra!Detta kort måste vara det finaste som tagits på mig!
Vi garvade ihjäl oss, så här snygg såg jag ut efter ett ton med folieslingor!

"Du sa ju silver hår" - Here you go!


Beauty mässa!

Jag kom nyss hem från Beauty mässan i Kista!
Det fanns massa olika montrar att gå runt och kika på allt i från manikyr, massage, smink, modevisningar, kläder, tandblekning, fransförlängning, fillers, olika bloggare som var där som tex Foki som promotade sin egna klädkollektion, kändis frisörer, och Designern Lars Wallin och hans super fina glittriga klänningar!

Det fanns mycket att se på och mycket att köpa dock hade jag blivit kär i en nyårsklänning från Mango som gjorde att det sved i plånboken efteråt.
Den var elegant, klassisk och sensuell!


Tjejigt värre!

Idag kommer Nathalie till mig en vän från kursen!
Hon ska åka till mig direkt efter jobbet och vi ska ha ett hårprojekt tillsammans där vi ska färga varandras hår! Tjejigt värre!
Vi ska dricka lite vin och kanske dra vidare ut i storstadens stan!
Hon ska sova kvar här och på söndag ska vi på Sveriges största smink och skönhetsmässa!! Hur roligt är inte det? För mig ska det bli hur roligt som helst för jag har velat gå på den mässan tidigare men eftersom jag har bott i Karlstad tidigare så har det varit lite krångligare att åka dit.

Ha en bra helg allesammans!♥
Jag såg en stjärna falla igår kväll innan jag skulle gå och lägga mig.♣


Tidig morgon och fransförlängning!


Elin min vän från Karlstad åkte till Stockholm klockan 02:00 förra natten och kom till Stockholm 06:00 där jag mötte upp henne. Det blev verkligen en tidig morgon jag själv gick upp 4 på morgonen. Vi åt frukostbuffé på Amaranten Hotell på Kungsholmen där vi vidare strosade omkring tills klockan blev halv nio.

Idag var första gången då jag sätte lösögonfransförlängning på en riktig person och inte en docka. Så här blev resultatet!


Bilder på 50 tals makeup!

Här kommer bilder från då vi gjorde 50 tals maken! Dock gjorde vi aldrig något hår vilket ju har en väldig stor inverkan på just den 50 tals looken, ni vet de rullade lockarna?   Jag och min vän Nathalie som också studerar på makeupstudion!♥


Kvälls Makeup!Idag hade vi också våra egna modeller med oss dvs våra vänner, okända, bekanta, släktingar osv sånna som kan tänka sig att ställa upp för oss! Jag sminkade en tjej som jag träffade några enstaka gånger i Karlstad då hon bode där och vi umgicks med samma personer. Det var flera år sedan och det var roligt att träffa henne igen!
Sminkingen jag gjorde på sandra i dag.
Dock lite dålig kvalité på fotot (tror bilden är tagen med en mobil)
Jag fick göra en till sminking och den fick jag göra på mig själv så här är den!


Halva klassen skulle göra fransförlängning och andra halvan skulle göra en skönhets kvälls makeup.
Jag gjorde kvällsmakeup idag och i morgon kommer Elin och då ska jag göra en fransförlängning på henne.

I natt klockan 02:00 åker hon upp till Stockholm igen ifrån Karlstad!
Sjuka tider! 2 på NATTEN?
Hon kommer till T-Centralen klockan 06:40! Så det blir en tidig resa för mig också som bor en timme ifrån Stockholm central. Vi ska käka frukost på något ställe tills vi sedan ska gå till studion för att göra en fransförlängning!

Den som hittar ett normalt kort på elin får en present!
50 tals make!

Är sjukt trött!
Hade tänkt som så många andra dagar att jag skulle gå igenom lite av den informationen som vi lär oss på skolan och skriva om det lite här, men jag är just nu aldeless för trött för det! Jag är ledsen! Just nu är jag i ett stimm med väldigt mycket saker att göra och jag avgudar den person som skulle ge mig en ryggmassage just nu. Efter att ha sätt fransar varje dag i flera timmar i sträck, burit på en tung sminkväska och stått och sminkat varje dag så känner man sig ganska så mörbultad över allt!

I förrgår gick vi igenom 40 tals make och i morgon ska vi gå igenom 50 tals make (Ala Marilyn Monroe)!
I love it!♥
All I want for Christmas is you.

Nu har jag nyss kommit hem från stan igen. (Det känns som att jag har åkt den där vägen över 1000 gånger nu.)
Jag har träffat Elin min vän från Karlstad och Ellinor och hennes pojkvän. Elin kommer även upp till Stockholm nästa fredag igen för att då ska jag nämligen sätta en fransförlängning på henne (på min första riktiga människa)
Hur som helst...Vi åt tacos och pratade och shoppade, kan det bli mer tjejigt och bra? Nej...
Jag köpte ett par fina svarta byxor som också var på rea, helt otroligt! Det brukar aldrig hända mig att något jag köper och tycker om är på rea. Lite tur har jag minsan i bland!

Gud vad jag längtar till Julafton! Till Jullovet!
Jag älskar stockholm och jag älskar sminkskolan, men nu vill jag hem och få träffa min pojkvän somska  resa hela vägen från Serbien till Sverige!
Jag har inte träffat honom sen i Augusti.
Där kan man verkligen kalla det för ett distansförhållande, men jag hoppas innerligt att det snart bara kommer att vara ordet förhållande!

Jag kan bara säga en sak...
All I want for christmas is you.Black attack!

Färgar just nu mina ögonbryn svarta!
Färgen på mina ögonbryn hade gått ut sen förra färgningen så ny laddar jag på med en ny omgång! Något som verkligen borde färgas det är min gigantiska utväxt!
Men...
Tid och pengar, någon?


Ser ganska ond ut...


"Ne ruski"


Idag var en körig dag, men allt gick bra ändå!
Jag vaknade ur en mardröm om att jag störtade rakt ned med ett flygplan och när flygplanet precis stötte mark så vaknade jag chockartat och med hjärtklappningar. Det tog ett tag tills hjärtklappningarna försvann men det var ingen ide att somna om då klockan stod på 05:00. Dags att gå upp för en ny dag med pendeltåg, tunnelbanor osv.

 Idag skulle jag till Östermalm för att sminka fyra personer till en Goldwell visning (workshop).Som ni vet så gick jag upp tidigt för att ha en timmes marginal och jag tackar mig själv för att jag tänkte så för nog behövde jag den extra timmen. Jo då! Jag trodde att jag var rätt men det var jag minsann inte och jag tror att jag frågade si sådär fem personer vart åt vilket håll jag skulle. Det kom fram två män som ville hjälpa mig då de såg att jag såg vilsen ut där jag stod med mitt stackars knyckliga papper i handen. Åh vad bra tänkte jag! Tyvärr pratade de inte svenska utan de frågade mig om jag pratade ryska. I mina öron lät det ”blablaba ruski?” … Så jag tänkte att jag säger ”ne ruski” det kanske kan betyda inte ryska då ordet ”ne” på Serbiska betyder nej/inte. Vad jag har hört så har ryskan och serbiskan lite gemensamt i vissa ord, så varför inte pröva? De verkade förstå att jag inte kunde ryska iallafall fast fortsäte ändå att prata ryska med mig. Men nu vet jag vad dem sa då min pojkvän som kan ryska förklarade för mig att ”blabla ruski” var ”pogovoreti po ruski jazik” (pratar du ryska?).

Hur som helst. Jag gick åt helt fel håll upp mot en lång backe och vidare bort. Jag var åt så fel håll som man kan tänka sig. När jag insåg det så var det bara att gå hela vägen tillbaka igen och lite till.

Jag kom i tid och sminkade mina modeller. Dem skulle ha markerade ögonbryn och markerade läppar! Fokus på bryn och läppar alltså! Det skulle vara en typ av workshop där hår stylisterna skulle ”Dema” framför ”publik” och berätta om trenderna och även ge dem inspiration. Det var mycket bobbar med färgstarka nyanser och en heldel effektslingor!  Det var riktigt roligt och som belöning fick vi varsina Goldwell produkter. Bra dag!Goldwell visning!Jag kom nyss hem från stan då jag var med en vän från kursen.
Jag gick till pressbyrån för att tanka på mitt SL månadskort och gladligen gick jag därifrån nöjd över att det fungerade som det skulle. När jag var inne i en butik för att köpa några prylar så upptäckte jag vad då? Jo... Mitt kort..."vart är mitt bankkort?" Linda rotade i min plånbok och jag rotade i min väska och vi båda hittade inget bankkort. Vi skyndade oss till Pressbyrån igen i hopp om att den skulle vara kvar där. Jag var helt blek i ansiktet av panik och kunde inte få ur mig ett enda ord mer än bara svärord. När jag kom till pressbyrån och berättade om mitt försvunna bankort tog kassörskan fram ett kort och frågade mig om mitt leg. Thank god!

Efter den insidenten gick vi till ett café/club för att fira det hela med två glas vin! Trevligt avslut på en konstig dag!

I morgon klockan 10:00 skall jag åka till Odenplan (Stockholm) för att sminka på en Goldwell visning!
Det är första gången för mig som jag går ut på ett sådant jobb. Det ska bli grymt roligt och jag är taggad!
Hoppas bara vägen dit går bra, nu har jag räknat in en timmes marginal för att ta mig dit så om något går fel så ska det mycket till!

God natt!♥


En fixar dag!


God morgon!
Det är fredag idag och ändå sitter jag här på morgonen, det är för att vår lektion är inställd då vår lärare hastigt blev sjuk.
En inställd lektion var nog vad vi alla behövde tror jag. Jag behövde det iallafall!

Idag är fixar dagen...
*Tvätta
*Diska
*handla
*sätta fransar
* (sminka naturlig sminking och skicka in)
*Tvätta penslar och förbereda för morgondagens Goldwellvisning!
 
Imorgon efter Goldwell visningen så ska jag träffa Elin från Karlstad! Ska bli riktigt härligt att få höra lite värmländska och att få träffa ett igenkänt ansikte. Saknar henne.♥


Kvälls uppdatering!


Godkväll!
Jag hinner inte att uppdatera så mycket här som jag egentligen vill men sanningen är att jag knappt hinner att uppdatera. Knappt att mina vänner får någon uppdatering om vad som händer för mig heller. Allting går i fullfart!
 När jag gick till affären så passade jag på att ringa ett samtal till min nära vän där hemma i Karlstad, och jag kom på mig själv att det är i princip den enda gången som jag har lite tid för att socialisera mig.

Jag trivs jätte bra i Stockholm och jag trivs jätte bra med utbildningen då man får lära sig grymt mycket! Fast det är en tuff utbildning och det ska man vara förbered på! Jag hade sätt min "ribba" på att det skulle vara tufft som attan men det var tuffare än jag trode! Det är en tuff branch och det kan man inte sticka under stolen med. Det beror helt enkelt på vad man själv gör det till och vart man vill komma! Brinner du för det? Då är det en utbildning för dig!

Jag brinner för smink och vill bara lära mig mer och mer.
Jag är här för att lära mig!
I morgon har jag ett teoretisktprov om ALLT vi har gått igenom samt modellkrav med manlig modell då vi ska göra en grooming.

På lördag ska jag sminka för en Goldwell visning! Det ska bli nytt, spännande och roligt!


Söker Modeller!

Om du har något utav följande krav och är intresserad av att ställa upp som min modell så hör av dig till mig! Jag kommer att sminka er på studion www.Makeupstudion.com där jag pluggar till Makeup artist!
Kanske känner du någon som skulle vilja ställa upp? Fråga era vänner, nära och kära och hör av er!

(Detta sker under dagtid 09:00 i Stockholm Kungsholmen hantverkargatan 55)

Jag söker modeller efter krävande:

9/12 kvinnlig färgad modell20/12 Manlig modell utan skägg21/12 Kvinnlig modell AsiatMaskerad!


Igår var en hektiskt men väldigt rolig dag!
Sara min vän från Karlstad åkte upp till mig i Stockholm för att vara min modell för trend och fantasi sminkningen som vi ska ha i morgon.
vi var bjudna på en maskeradfest i Uppsala hos en utav mina kurs kamrater så direkt efter att jag mötte upp sara på centralstationen tog vi ett tåg till Uppsala.
Det var en riktigt rolig kväll och vi träffade mycket roliga och intressanta människor där.

Jag var utklädd till Barbie, Sara till Mimmi pig och Nathalie till "svarta änkan" som hon trode var en häxa inte en spindel... hum?

Nåväl...
Vad tycks?

how do i make a gif
Amy winehouse är visst inte alls död !!

En fredag med massa färg!

God kväll!
Eller kanske Dobro vece!
Det är nämligen så att vår lärare som vi har på fredagar är ifrån serbien och jag försöker själv att lära mig serbiska då min pojkvän faktiskt bor där. Så självklart måste man ta sina tillgångar och prata då man kan!
Ja govori malo srpski!

Nåja, hur som helst...
Idag hade vi nämligen våra egna modeller hos oss i studion då vi skulle ha "avstämningsprov" i skönhetsmakeup.
det var riktigt roligt!
Om du Charlotte (som jag sminkade) tog kort på dig själv efter min sminking så får du jätte gärna skicka in den till mig!

Efter att vår lärare hade bedömt våra sminkingar noggrant så fick vi gå ut i kylan för ännu ett uppdrag! Vi skulle sminka varandra ute på 30 minuter. Det var för att vi själva skulle få se skillnaden på att sminka ute och inne. Sminket blir faktiskt annorlunda om man sminkar det utomhus än inomhus, basen blir "tjockare" och läppglanset mer kompakt!
Det var roligt tyckte jag då man fick en mer "action" känsla! (Som jag och Natahlie sa tillvarandra)
Har dock ingen bild på dagens uppdrag.
Jag skuggade hennes lock med en orange härlig färg och jag själv fick en fin färgstark rosa färg.

I morgon kommer min vän och modell Sara till mig, och eftersom vi alltid får läxor även över helgen så ska jag fixa en fantasi/trend makeup på henne och en håruppsättning!
Detta ska vi göra efter en så kallad moodboard.(typ av collage) Som vi själva har satt upp!
Resultatet kommer ni att få se om ni håller utkik!
På måndag ska vi göra denna fantasimakeup på våra modeller samt en håruppsättning på studion.

Ha i åtanke: trend och fantasi är fantasi och det kan vara hur som helst det behöver inte vara fint. (se bild)

Förövrigt, härligt med fredag!
(tyckte jag var lite fyndig med min rubrik måste jag bara tillägga. Vårt märke som vi arbetar med heter nämligen färg och det är makeupstudions egna märke)


Färgade toppar! Trend just nu?

Jag vill så gärna fixa mitt hår! Kanske tar jag saken i egna händer på brist av pengar. Vem vet!
Vill göra mitt hår silver och med neon ljus lila toppar! (Ännu engång, mamma skriv inte ett sms om att det är fult.)

Bilderna är hämtat från www.fashionmagazine.com

Jag tror dock att denna trend som är just nu kommer att bli ganska så "mainstream" och ut tjatad inom en snar framtid. Fast jag har velat haft så rätt länge nu och det kommer bli bra om det blir som jag vill!


Fantasi och Trend lektion!

Just nu har jag skrivit klart om dagens moment.
Denna vecka har gått riktigt snabbt!
(Var bara tvungen att tillägga det)
Hur som helst...
Idag var enligt mig den roligaste lektionen!
Vi hade genomgång om Trend och fantasi och vi fick även gå loss på oss själva den sista timmen.

Både trend och fantasi tycker jag är så himla inspirerande och roliga!
Trend är från grunden en skönhetssminkning men den har en twist eller två som får hela looken att se uppseendeveckande ut och speciell.
En fantasi make up är perfekt gjord fast tänkt utanför ramarna. Här kan du verkligen gå loss och ingenting är rätt och ingenting är fel. Här jobbar du med ansikte, hals och huvud och massa rekvisita efter ett speciellt tema!

Jag hade ingen speciell baktanke med min sminking idag eftersom vi endast skulle lära oss hur man skulle gå tillväga och vilka färger/baser man skall använda. Annars ska man alltid ha en plan innan man börjar sminka! Det är bland det viktigaste! Den minimaliska tanken var för mig "kallt" och lite mer åt det "gotiska hållet". Reslutatet blev långt ifrån perfekt därför att när det är en fantasi sminking så måste allting vara perfekt. Även om slut resultatet kanske får en att se rent utsakt ful ut så ska det ändå se bra gjort ut.

Jag åkte faktiskt hem med tunnelbana, pendeltåg och buss precis såhär.
Men vad gör det när man är ny i Stockholm?

Trend/fantasy!

Lite kvälls uppdatering!
Idag fick vi lära oss allt om brud Makeup!
Väldigt roligt och intressant tycker jag. I morgon kommer ett ytterligare moment, nämligen trend och fantasy som ligger mig varmt om hjärtat! Det är någonting som jag tycker verkar grymt roligt!
Jag gillar att sminka utanför de bestämda ramarna som ni kankse vet. Like to go bananaz !

På lördag kommer min vän Sara upp till Stockholm för att sitta modell för mig på måndag då vi skall köra trend eller fantasy efter våra moodboards! Det ska bli riktigt roligt! 

Illamasquas sminkingar är verkligen någonting som inspirerar mig! 


Håruppsättning!


Idag fick vi lära oss om i princip allt om hår och olika hårprodukter!
Vi fick också träna att själva sätta upp håruppsättningar på antingen varandra eller på en docka.
Jag valde att sätta upp på Linda min kurskamrat därför att jag tycker det är roligare att fixa håret på en levande person än på en docka!

Vi fick göra precis hur vi ville och hade alltså ingen mall att gå efter.
Det här blev mitt konstverk idag!


Fransförlängning!


Idag fick vi lära oss om Fransförlängning och allt om fransar och hur man gör osv.
Det är inget jobb för någon med dåligt tålamod eller som inte gillar att "pyssla" det kan jag säga. Det tar ca 3-4 timmar att göra ett nysätt dvs: sätta fransar på varje frans. (Vi har ca 90-150 fransar på övre fransraden)... så ja det är mycket pyssel!

Har nyss avslutat mitt pyssel för för idag!
För mig så är det lite som terapi att pyssla,måla osv sånt tycker jag om! Så detta funkar bra för mig dock känner jag att min rygg tar lite stryk ...REDAN! Det gäller att man sitter rätt med ryggen med en lätt svank och benen bakåt!

Med fransförlängning får du ett mycket naturligt resultat och fransar som varar! Du behöver inte bära någon mascara och du behöver heller inte bära några lösögonfransar. Det är skonsamt och sliter inte på dina egna fransar! (Det är dessutom ett bra sätt att tjäna extra pengar på om du utbildar dig.


Vill du vara min modell i fransförlängning? Dvs (jag lägger en fransförlängning på dig helt gratis) ordinarie pris 1600:-

Detta är i Stockholm på Makeupstudion.
På morgonen kring 9:30-10:00

Skriv till mig!!
Bra ljus!

God morgon!
Har nyss ätit frukost och är trött och seg.
Idag på schemat står det Fransförlängning. Vi ska alltså lära oss att lägga en fransförlängning!Detta ska bli roligt!

Igårkväll fick jag denna super lampa!
Ungefär som en tandläkarlampa, den lyser upp väldigt bra!
Nu behöver jag inte försöka matcha in solljuset längre för denna ger ett bra ljus!


Statiska bryn!

Efter att jag har skickat in bedömningsbilderna så här på en söndagskväll så känner jag mig ganska så rastlös. I och försig har jag kännt mig rastlös hela dagen, fast man kanske borde ta vara på det? hum....

Här har ni ett exempel på statiska bryn.
Helt imålade och rikligt med färg!
(Offtast till shower/teater/catwalk)

Personligen så gillar jag statiska bryn väldigt mycket!
Jag gillar att ha markerade ögonbryn i form av statiska bryn fast i en mer nertonad variant, inte målat med "kladdig färg" utan med en torrskugga brun/svart (men ändå dessa raka linjer).


"perfekta läppar"


Perfekta läppar är en sorts sminkteknik som så det kallas ger perfekta läppar.
Denna teknik gör så att ditt läppstift håller stenhårt och så att du får knivskarpa konturer. En väldigt passande sminking om man ska gå ut och om man vill att det ska hålla hela kvällen!

Steg för steg:

1. Lägg även lite bas på läpparna (bara lite).
2. Ta en läpppenna och måla ett Y i amor bågen så här:


för att kunna stämma av hur dina läppar ser ut och hur konturerna skall målas. Detta gör det enklare för dig att finna symmetri. Måla även ett sträck nedanför läppen.

3. Från mungipan på övre läppen (på båda sidorna målar du konturerna upp till Y:et. Fyll även i konturerna på underläppen.

4. Pudra konturerna med vitt transparent puder. Ta sedan bort det med en rouge borste.

5. Fyll i läpparna med det stiftet du vill ha.

6. Bit av överflödig färg på ett papper.

7. Samma procedur igen, pudra ta bort och fyll i med stift igen.

8. Bit av överflödig färg på ett papper och pudra igen.

9. Fyll i med stiftet igen och eventuellt läppglans om du vill ha. Denna ifyllning dvs den tredje är den sista så denna smackar vi på med färg!
 

I was born this way!


Hej kära Makeupjerks! ;)

Äntligen är det fredag!
Det känns i hela kroppen och i huvudet.
Jag är helt slut!!!
Jag tror att alla mina kurskamrater är det också eller jag vet att dem är det så "flummiga" som vi var idag. Efter att vi hade prov idag i Clean Beauty så åt vi en god men väldigt stark mat på en indisk resturang. Efter det var det dags att sno sig hem för att skriva veckans sista renskriving och skicka in delrapporten. Nu är den inskickad! (Det är knappt så att jag ser texten som jag skriver nu.)


Det har bara gått två veckor och det är sjukt hur mycket information vi har tagit in och hur mycket vi faktiskt lärt oss!
Jag andas smink och nya tekniker varje dag!
Egentligen, kan det bli bättre?

 Just nu är jag själv hemma och jag tror kankse att jag kommer att vara det helgen ut. Den 19 ska jag och en av mina kurskamrater sminka 8 personer inför en goldwell visning!
Det ska bli roligt men självklart lite nervöst! Jag har ju aldrig varit ute på något sådant tidigare.

Detta är min insperationsbild på hårfärg! Silver!
Om jag har tid och pengar så ska jag försöka att fixa detta tills jag åker hem vid jul.
(Mamma, jag vet att du avskyr den färgen)...men...

I was born this way!
Söker manlig och kvinnlig modell!

Bor du i stockholm och skulle kunna tänka dig att ställa upp som modell?
Jag pluggar till makeupartist på www.Makeupstudion.com  behöver någon att sminka på skolan.
Detta betyder jätte mycket för mig så om du säger ja och villl vara min modell så måste jag till 100% veta att du kommer.♥

 Vill du eller någon du känner ställa upp? (Kolla dessa datum nedan)
Skriv till mig när du vill ställa upp! Detta är på morgonen runt halv 10 tiden.

Manlig modell : 16/11

Kvinnlig modell: 18/11

Kvinnlig modell: 24/11

Kvinnlig modell : 25/11

Kvinnlig modell (Mörkhyad): 9/12

Manlig modell (utan skägg) : 18/12

Kvinnlig modell (Asiat): 20/12
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se