Dagens Makeup. Valborg!

 

När andra ska festa på valborg idag så ska jag jobba men efter jobbet kl 22:00 så ska jag iallfall förbi en vän och fira lite! Det här är min valborgssminkning.


Valeria Lukyanova

Hon är läskigt vacker med allt smink och kontaktlinser, då liknar hon en riktig barbie eller anime figur. Utan smink är hon väldigt söt. Här är hon, den levande barbien ryska tjejen Valeria Lukyanova. Läskigt och vackert är min mening.

Kolla på youtube så får ni se för och efter bilder på Valeria.  Sjukt!

http://www.youtube.com/watch?v=QHnPeCliIR4&feature=related


Colorful Makeup inspiration.

Här har jag sammlat ihop några färgglada sminkningar från mina favorit sminkbloggerskor. Vilka svenska  mua bloggerskor inspirerar mig? Kolla här nedan!

Här kommer två riktigt duktiga svenska MUA som är mina favorit inspiretioner.

Bilder nedan kommer från Linda Hallberg (som ni säkert känner till) : http://nyheter24.se/modette/lindahallberg


Här kommer min favorit sminkbloggerska nämligen Hilen Torsgården, henne hittar ni här: http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/


Kakao botten med kola slingor.

Här kommer lite "pose" bilder på mitt hår som jag färgade igår. Jag tog en kakaofärg och färgade min botten med och sedan blekningsmedlel för att göra slingorna. Jag är nöjd men det är inte perfekt jag skulle vilja ha några längre slingor vid luggen. Det ska jag göra om inte allt för lång tid. Det blev kola slingor! (eventuellt att jag senare gör några honungsfägade slingor i det också, dvs någon nyans ljusare)

 


Klar med håret!

 

Nu har jag tvättat ut håret och det blev nästan exakt som jag ville ha det, men bara nästan. Jag skulle ha tagit längreslingor i luggen längst fram som den andra bilden nedan. Jag får göra det snart igen! Bilder på håret kommer upp i morgon!

 


Färgar håret, igen!

Nu har jag varit och köpt hårfärg, Igen! Japp, jag älskar förändringar! Min hårfärg som jag har nu diggar jag inte särskilt mycket då den är fläckigt i olika nyanser. Vissa nyanser gillar jag, men hur fint är det med ett fläckigt hår? Dock lyckades min moder att övertala mig om att inte färga hela håret igen. Jag vet att hon har varit frisör i många år men eftersom hon säger att jag är fin i allt då jag många gånger inte är det så tvekar jag men den här gången är det ekonomin som sätte mina gränser. Så hur gör jag nu då? Jo, jag skippar grunfärgen (den som jag ville färga om) och jag kör istället på en kakaofärgad botten och slingar hårets toppar och grunden som sagt får vara den färgen som jag har nu. Vi får väl se hur det blir!

Mitt hår nu.


NU SÄLJER JAG MIN BALKLÄNNING!

NU SÄLJER JAG MIN BALKLÄNNING! 500:- Storlek:Small

Är du intresserad? Hör då av dig!


Smida medan gärnet är varmt.

Min underbara snälla vän var över till mig på dagen för att hjälpa mig med att starta mitt företag. Hon gav mig information om hur man gör eftersom det är en djungel för mig. Nu har jag blanketter utskrivet som jag ska skriva på och skicka in! Jag är taggad till att sätta mig in i det och köra på!

Jag har en hemsida men eftersom jag inte startat företaget ännu så är den inte puplicerad vilket jag vill att den ska bli. Så förhoppningsvis om inte allt för lång tid så har jag ett företag och ni är välkommna att boka en tid för sminkningar, bokningar för photoshoots, fransförlängning, makeup kurs med mera.


Gårdagens Makeup.

Här kommer en liten inblick från gårdagens makeup. Bronzedust smokey eye.


Vår och sommar flätor.

 

Vad är inte finare med tex en lös fiskbensfläta på våren och sommaren tillsammans med en solskysst hy? Här kommer lite olika flätor som jag tycker är extra fina!

Insperation till vår och sommar!

lös Fiskbensfläta.

Denna fläta här under, vill jag ha när jag gifter mig. Så fin!!

 


Beach hair.

Från det knallröda håret så vill jag nu ha beach hair. Beach hair för mig är slingat hår i naturliga färger. Jag vill ha chokladbrun grund med mörkare kakaofärgad botten tillsammans med kola slingade toppar som tonas uppåt. Det låter nästan smarrigt eller hur?

Det är beachhair för mig.

 

 


One step closer to get better.

Dagens sminkning.

Brunögonskugga på globlinjen, eyeliner och rosa läppar.


Makeup your pain away.

Jag ska snart bege mig till jobbet och det här är min sminkning idag. Casual!


Dubbelgångare nr 2?

Eftersom jag skrev om dubbelgångaren till min pojkvän igår så tänkte jag idag skriva om de personer som folk har sagt att jag är lik. Jag har fått höra natacha peyre och kenza, engång var det två killar som kom fram till mig när jag var på stan och sa att jag såg ut som kenza så de ville ta ett kort med mig. Galet?

Om ni har en dubbelgångare kan ni inte skicka in en bild på dig och personen och länka er länk, så lägger jag ut det här i ett samlat inlägg! Kom igen!Det sägs att vi alla har en dubbelgångare.

 

Jag har hittat min pojkväns dubbelgångare. Har lyssnat på Sasa Kovacevic förut men har inte lagt märke till något speciellt från det till att jag såg en gammal video med honom. Jag tyckte jag såg min egna pojkvän sjunga men det var det ju inte såklart, utan det var Sasa.

Det sägs ju att alla har vi en dubbelgångare, tror ni det? Vem är din? En kändis eller en helt random person kanske? Många till mig säger att jag är lik Natacha Peyre, kanske med det blonda håret men nu vet jag inte, vad tycker ni?.

 


Här är den gammla videon jag pratar om (här uppe)


Life goes on, think bright!

Jobbigt som fan!  Är väl på ett ungefär hur jag kan beskriva min känsla just nu. Har precis vinkat hejdå till min älskade utanför min lägenhet och det var tyngre än någonsin. Gick in i lägenheten igen och möttes av en obegriplig tystnad. Har svårt att hejda mig från att inte gråta så det tänker jag inte göra. Tårarna är som rinnande floder på tangentbordet men snart så ska jag ta mig upp igen och komma tillbaka till min verklighet. Ska nog ta och gå till gymmet och förhoppningsvis få någonting annat på tankarna. Jag ska ta tag i saker som jag lovat mig själv nu då vi är isär från varandra igen. Vi måste få detta att funka och då har vi endel saker vi båda måste göra på vardera sida.

Ja volim tebe.

 


Siktar mot framtiden

Det har tyvärr inte varit så mycket smink i mitt liv nu då jag har prioriterat andra saker, och har haft mycket annat att göra. I morgon åker min pojkvän nämligen hem till Serbien igen efter en nästan två månaders vistelse här i Sverige. Jag har varit väldigt ledsen dessa närmaste dagarna som är kvar nu tills att han ska åka, och har ibland gråtit mig till sömns mot hans bröstkorg. Det for många tankar omkring i våra huvuden just nu då vi tillsammans försöker att få en framtid ihop i samma land. Dock är det inte det lättaste, det är rent av sagt ett uppslagsverk för mig och det tar lång tid. Vi vet aldrig när vi ska få träffa varandra igen efter det att vi sagt "hej då, vi ses snart igen".

 


Dagenssminkning och lite Mårbacka

Här är min sminking idag. Blev inpspirerad och ville bära lite mer än vanligt idag! Idag tog vi även svängarna förbi Sunne till Mårbacka för att besöka Selmas gammla hus där hon en gång bodde och där också min farmors familj bodde. Farmor och hennes familj bode bara några meter nedanför hennes hus i de röda husen (se bild nedan). Farmors pappa jobbade på gården och gjorde skrädmjöl och farmors mamma jobbade med Selma.

Intressant att se hur de levde och tänka på hur vi lever idag.

 

Utanför Selma Lagerlöfs hus i Mårbacka.

Farmor bodde i huset som döljer sig bakom trädet. Detta kort är taget precis från Selmas hus.


Ordning och reda pengar på fredag

Typ...Har nyss rensat ut och städat mitt sminkrum, det behövdes kan man säga. Efter en hel helg av sminkning  så drog jag ut allt jag hade för att se vad som jag skulle ha med mig på jobbet därför var det mycket som nu låg huller om buller i mitt rum. Jag fixade massa lådor och sorterade allt och rensade ut de produkter med passerat utgångsdatum på och gav dem även till mamma. Nu är det fint och organiserat... idag iallfall! Ordning och reda!

(Annars så färgar jag ögonbrynen svarta)

 


Latex...

Beställde  hem latex för några dagar sedan som jag skall ha till vaxet för att göra sår, dölja ögonbrynen och skulptera ansiktet med. Jag har tänkt på att beställa detta väldigt länge så det är så roligt nu när jag väl har alla saker hemma och kan göra fler grejjer med det.

beställde prudukten från: http://www.grimas.com/website/web2/index.php

 


Mineral fondation.

Jag har inte brytt mig om min hud särskillt mycket förut då jag i stort sett aldrig haft några särskillda problem med det, men under en lång period då jag har använt fondation/fetbas har jag tillslut fått dålig hy.

(Jag menar inte att alla fondations/fetbaser är dåliga för huden då det har med att göra vilka ämenen produkten innehåller) Men överlag är det inte lika bra som mineralfondation. Nu mera försöker jag vänja huden med att istället bära mineralfondation. Detta har jag såklart varit medveten om, att mineralfondation sägs vara bättre för huden. Men jag har tidigare inte gillat mineralfondation då jag har tyckt att den inte täcker tillräckligt. Men när jag nu har kännt hur huden faktiskt påverkas av fetbas/fondation så börjar jag gilla mineralfondation mer och mer och tanken av att den  faktiskt är bättre för huden och ger mig en vackrare hy så överväger det en "täckt hy ".

Jag har därför bestämt mig att bara använda mig utav mineralfondation på vardagar då det behövs och fetbas/fondation under de speciella tillfällena om ens det.

Jag läste om en tjej som hade hudproblem visserligen mycket mer än mig men det var ändå intressant. Hon hade testat allt från många skönhetsprodukter, "recept-krämer" osv men kommit fram till att den största delen av varför hon tillslut fick bra hy var när hon började använda mineralfondation.

Läs här: http://halsogudinnan.blogg.se/2009/may/utkast-hur-jag.html (Hon har även mycket andra bra och intressanta inlägg)

Här kan ni se skillnad på Icke smink och mineralfondation(hälften av ansiktet, på första bilden). Naturligt, bra för din hud och inte  kännslan av "för mycket".

animated gif maker

Nu börjar vi bli mer medvetna om vad sminket innehåller och människor börjar lägga mer pengar på bra produkter utan massa kemiska innehåll.  Vi går mot ett mer hälsomedveten period (gällande smink och andra skönhetsprodukter.) Vilket är väldigt bra, jag ska försöka att bli mer medveten själv! Ha energi att ta reda på det, vad för smink och andra produket använder du egentligen? Låt dig inte luras!

Animated gif maker

Glad påsk!

 

Jobbade idag också men dock var det inte så mycket folk eftersom det är påskafton idag. I morgon kommer det att vara fler. Under väntan idag satt vi eller dem med deras I phones (jag har ju ingen, gammal-modig som jag är) och klickade lite kort bland annat.

I morgon är sista dagen för den här gången med model lab.

Nu är jag extra inspirerad av att få sminka, så när jag "landat" från helgen så ska jag ladda upp massa bilder på olika sminkningar!


Back in action!

Idag slutade jag klockan 18:00 tillsammans med modellab. Det har varit stressigt på dagen med många kunder var 20 minut, men jag klarade det och nu är det skönt att få vila lite. I morgon är samma tid då vi börjar kl 10:00. Det är roligt att få vara tillbaka in action!

En lång smink dag!

Nu snart ska jag bege mig till Stadshotellet för att sminka en lång dag! Ska bli intressant och roligt att få se hur  vi ska jobba Cao!

 


Jobb från tio på morgonen till tio på kvällen!

I morgon på långfredagen ska jag jobba tillsammans med Model lab på Stadshotellet i Karlstad och sminka kunder. Vi ska sminka med deras smink (vet inte märke ännu) och det skall ta 22 min på varje kund! Vi ska jobba från 10:00 till 22:00 på kvällen. Både i morgon och på lördag! Det kommer att bli fullt upp med det kommer att bli riktigt roligt då jag saknat att få sminka!


Tillbaka blick!

Kommer ni ihåg att jag sminkade mig till kändisar?

Det var någonting som jag tyckte var väldigt roligt men då jag började på makeuputbildningen fick jag väldigt fullt upp och det blev tyvärr inget mer utav det. Nu har jag beställt latex (Som man tillsammans med vax kan bygga ansiktet med) vilket blir ännu mer intressant då! Så nu laddar jag inför flera roliga looks, och ni får vara med och bestämma vad det skall vara! En kändis kanske? Eller något annat? Det kan iprincip vara vad som hellst!

Johnny Depp

Birgitte Bardot

Natacha peyre

Shakira

Johnny Depp

Marilyn Manson

Niki Minaj

T.I

Shakira


Kliar i fingrarna!

Nu har jag affischerna hemma hos mig på min säng! Det kliar i fingrarna på mig då jag vill visa er dem nu! Men eftersom tävlingen avgörs i Augusti (jäkligt långt fram) så måste jag tyvärr vänta med att visa dem då risken annars är att hon blir diskvalificerad. Jag får helt enkelt suga på karamellen.

 


Grymt bra!

Jag har sett planshen nu av Leahs arbete. Den blev grymt bra, och hon har lagt ner så mycket arbete på den och knappt sovit en blund. Vi är så nöjda! Jag kan dock inte visa bilderna än förens tävlingen är över( tror jag, för säkerhetens skull). Denna idé är för en mycket bra sak!

Bilden har ingenting med arbetet att göra. (Jag 2010)


Åkte tillbaka till Serbien.

 

Farligt gott! Pannkakor med euro-crem och eurokex (typ plazma)! Inte nyttigt någonstans men jäkligt gott! Detta åt vi i Serbien hos min pojkvänns mormor och det är en traditionell rätt experience. Smakupplevelsen var som att åka tillbaka till Serbien.


Liten tjuvkik från photoshooten

 

Vad kan denna photoshoot vara för? (Den står för någonting, gissa vad?)

(de riktiga bilderna med efterarbetet kommer att skickas in till tävlingen i morgon så snart kommer jag att kunna visa dem här. Har ej sett dem klara bilderna ännu.)

 


Gammla ting kommer till användning.

Jepp! Det stämmer. Jag brukar rensa ur mina garderober då kläderna bokstavligt talat sticker ut ur dem. Det gjorde dem idag, jag kunde inte ens stänga lådorna så jag blev helt enkelt tvungen att rensa dem. Vissa kläder går rakt ner i papperskorgen och andra åker till insamling. Tror jag. För det "roliga" är att när jag rensat och lagt alla kläder jag inte vill ha i påsar så säger mamma att hon ska åka med dem till insamling. Vad snällt tänker jag. Men vad upptäckte jag idag? Jo...När mamma och pappa rensade ur förådet nere i källaren så låg det massa svarta påsar där och vad var det i dem? Jo alla mina kläder. Hon tog upp dem för att se om jag ville ha kvar något. Men om jag en gång har slängt dem, varför vill jag då ha kvar dem? Men denna gång så hade mamma ytters lite rätt då jag faktiskt sparade en sjal (som jag nyligen såg på H&M) och en väska som går att använda igen.  Bra ändå!

Föressten så vann jag på Bowling när jag, min pojkvän och min vän spelade på Nöjesfabriken. Jag vann med 299p. Det kanske ligger i generna då min farmor tävlar i Bowling ;)

 Fick nyss "värsta" aprilskämtet.

Blev nyss rejält lurad. Gick precis upp ur sängen då min mamma chockartat tittade på mig och sa i stressad ton

- De ringde precis från Modellab och de ville att du skulle sminka en brud på stadshotellet om en halvtimme.

Jag sa i stort sett ingenting då jag fortfarande var i min "sleepingbubble" men jag blev chockad och sjukt stressad inombords. Jag gick på toan och började tänka igenom mina saker, min penslar som jag ej hann tvätta igår och alkoholen till penslarna som tagit slut. Jag fick nästan panik. När jag gick ut från toan stod mamma där som hon ibland brukar göra för att se "hur det går" av någon anledning, och hon sa

- Du behöver inte sminka dig Louise du är fin som du är. (Som mammor brukar säga, iallfall min) Och då såg jag ut som ett skogsträsk med håret åt alla håll och påsar under ögonen. Efter det kramade hon mig och sa:

- April April!!!

- (Jag) AAAAAH dummma diiiiig!!!! Det var inte ens roligt!

Pappa hade tydligen kollat på mamma och skakat på huvudet samtidigt som han viskade " Det var inte ett bra skämt, det var elakt".

Hur som hellst idag är det 1 april glöm inte det.

(Jag lurade min pojkvän att det var strejk på wizzair och att han inte kan flyga hem det datumet han tänkt sig. Jag sa att jag hörde detta på nyheterna och detta kommer att vara i en månad)

 

 


Har din hud försämrats? Lite tips kommer här!

Sminkade mig idag som jag inte gjort på ett väldigt långt tag. Efter kursen på makeupstudion och veckorna i Serbien så kände jag att min hud behövdes vila lite. Det har jag nu gjort och inte sminkat mig i "onödan". Som den "smink-älskaren" som jag är så vet jag ändå att vår hud ibland behöver vilas. Det betyder inte att du måste sluta sminka dig helt men där emot inte bära sminket allt för länge om dagarna och inte i onödan.

Om du känner att din hud har försämrats så kommer lite tips från mig här.

Lite tips kommer här:

* Om du inte ska någonstans på något speciellt, låt din hud vilas.

* Ha inte smink på dig när du tränar!

* När du går på promenad ute, använd endast solskyddsfaktor som skyddar din hud mot farliga strålar.

* När du ska ut på något speciellt och vill vara extra fin, sminka dig men tvätta sedan bort sminked direkt när du kommer hem. Sov inte i det och använd det inte hela dagen.

* Pimpa dig lite, med att borsta dina ögonbryn, ta på mascara och läppglans! Se bra ut men låt ändå din hud andas.

Jag och mitt sminkbord.
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se