Blue Blue eyes

Nu har jag som sagt fått mina linser, cercle lenses som gör att man får "dockögon". 
Jag köpte två olika färger men när jag fick dem var dem snarlika vilket dem inte var på bilderna men förutom det så är jag jätte nöjd med dem.
 
Jag beställde mina på www.pinkyparadise.com 
 



Rösta!

Ni minns väl att jag var på en fotografering för att hjälpa min kompis med ett projekt (en tävling) i vintras?
Nu är den tävlingen igång, och det är bara att rösta på hennes bidrag! Här är affischen som jag var med på!
 
Så här gör du:
 
Rösta gärna på Leahs bidrag i Kolla-tävlingen!
Kolla-tävlingen är en erkänd designtävling i Sverige.

Klicka på vardera länk, skriv in er mailadress, du får en länk skickad till din mail för varje röst, KLICKA PÅ LÄNKEN, först då har du registrerat din röst.
Tack! :)

http://kolla.se/2012/tavla/bidrag/?kid=7#sid=1220

http://kolla.se/2012/tavla/bidrag/?kid=7#sid=1221
 

Hur gör man dipdye som går bort?

Hur gör man dipdye (färgade hårtoppar) som inte är permanent?
Det ska jag berätta för er, det är hur enkelt som helst. Du behöver bara en ögonskugga i pulver form, jag använde mig av Mac ögonskuggor som är i små burkar. Dessa tar du bara och drar i håret på topparna och så får du genast en annan färg. Eftersom jag har bolnt hår så funkar detta utmärkt och jag behöver inte färga mitt riktiga hår. Man kankse inte alltid vill gå runt med rosa toppar (eller någon annan färg) så då är det bra att detta går att duscha ur.
Testa själva!!♣
 
 

Plåtning rond2

Idag hade vi den andra plåtningen som både jag och kamila var med på. Dessa bilder från idag blev mycket bättre än gårdagens så det var tur att vi plåtades idag med. Vi hade en cool miljö och färglada kläder vilket gjorde en del.
Vi kommer att få bilderna nästa vecka men så länge så har jag några tease bilder för er som är nyfikna.



 

Militarygirl

Idag blev jag plåtad och beskedet kom ganska så hastigt då jag fick reda på det igår kväll. Vi ska även plåta i morgon med om vädret tillåter fast på ett annat ställe och då är det både jag och min fin fina vän Kamila som ska plåtas. Temat blir fashion/tufft med en rödtråd.
 
Idag såg det ut lite såhär...(tjuvkik)
Kamila tog detta kort med sin Iphone (backstage).
 
 

Heavy party make!

Här kommer bilder på gårdagens festmakeup! Glömde att ladda upp dessa igår, ursäkta för det!♥
En ganska tung makeup som drar mycket uppmärksamhet åt ögonen. Bör därför tänka på att inte lägga för mycket på läpparna, ljusa toner på läpparna passar bäst för att få en balans!
 

Inte leka med maten, eller?


Sminka dig som Angelina Jolie

Ett antal personer har försökt sig på att sminka sig som Angelina Jolie men jag hittar bara ett fåtal eller snarare två personer som lyckas med det och det är enligt mig systrarna Michelle och promise phan som klarar av detta!
 
Eller vad tycker ni? Vet ni någon/några andra personer?
 
Michelle Phan
Promise Phan
 
Hennes tutorial ser ni här:

Åk inte häst och vagn i NY Central Park

Ville flika in med någonting som inte direkt har med smink att göra, men detta gör mig så upprörd så att jag kan inte undgå att sprida detta vidare! Snälla gör det ni med! 
 
Ni som ska till USA, New York åk inte häst och vagn i central park!! Hästarna där plågas och faller tillslut döda ner på marken! Gynna inte dessa djurplågare! Källa: http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=52087&beid=2207939

Dela och sprid gärna detta!

 

snövit hy,blondt hår och röda läppar.


Blondie blondie

 
....

Söndagsfest

Igår var jag på jobbfest på en båt yeah "am on a boat"! Det var hur trevligt som helst det bjöds på kräftor för dem som ville ha och thai mat för dem andra som inte åt kräftor . Jag ville inte att kvällen skulle ta slut så jag gick extra långsamt när jag skulle hem så det måste ha betytt att det var en lyckad kväll!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1578952/images/2012/pic_5031dfbdddf2b337170071ae.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1578952/images/2012/pic_5031dfbdddf2b337170071ae.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1578952/images/2012/pic_5031e22e9606ee278d007135.jpg" class="image">


purple and mystic shadow

Lite fler bilder från gårdagensmakeup!
 

Birthday , party makeup!

 
Idag fyller min gammle vän 23 år och det ska firas på min gammla hemort Hammarö, och där ska vi även grilla i detta fantastiska regniga väder men jag är inte otaggad för det utan det ska bli jätte roligt ! Grattis till Leah!
Här kommer bilder på min birthday/party outfit och make up!
 
 
 

Japanese style

Har inte riktigt förstått mig på den japanska stilen då man ser ut som en docka vanligtvis (ge mig gärna namnet på stilen) men jag tycker ändå om att de vågar och inte bryr sig om vad andra tycker! Go for it! Det är en stil som jag skulle kunna bära på maskerad men inte vardagligt. Oftast så har dessa flickor cercle lenses också för att se extra "dock-liknande" ut, och det är faktiskt någonting som jag är öppen för och tänker att testa då jag har beställt två par! (Har i och för sig testat den en gång tidigare i en makeup tutorial.)
 
Som ni kan se Här: http://www.youtube.com/watch?v=NU36tSoguAQ&list=UU9sMmL0QmNz4aBNppJVBChw&index=2&feature=plcp

Makeover scarlett

Jag har gjort många "make overs "och många är jag faktiskt väldigt nöjd över men sen finns det också vissa som jag tycker är extra svåra att göra och som jag inte är lika nöjd med ." Scarlett makeover'n "är svårast tycker jag! Den blev jag inte nöjd med och den har jag också försökt mig på tidigare. Idag hade jag lust att göra den igen ! Så här är den!


it's BLOND.

 

Blond som Frida Fharman

Hår hår hår, jag blir väl aldrig helt nöjd med min hårfärg och även om jag är egentligen är nöjd så vill jag ändra det efter någon/några veckor igen. Typiskt tjejigt eller bara typiskt mig? Jag kollade in Frida Fharmans blogg då jag såg att hon nyss blivit mamma, grattis! Då såg jag också vilken fin hårfärg hon hade och att det är just den blonda färg som jag vill ha. 
 
Engligt min pojkvän så kan man aldrig bli för blond. 
 

Freak

 
Någon som har luktat på denna doft Freak by illamasqua? De har en väldigt häftig reklam till denna parfym så jag kan bara ana hur den doftar...mystiskt.
 

Pinkyparadise

Nu har jag beställt circle lenses, vi får väl se när dem kommer och vi får väl se hur det ser ut!
 
Beställde från: 
pinkyparadise.com 

Birthday make!

Här är min makeup idag då jag ska till mormor och fira hennes 75 års dag !:)


Fest makeup

Här kommer gårdagens fest makeup. Smokyeye!


Dagen makeup och hår


Carolina Gynning och jag.

Har fått kommentarer om att jag likar Carolina gynning nu när jag klippt av mig håret, och även att jag ser äldre ut. Att jag skulle likna carolina tar jag som en komplimang även om jag inte ser så många likheter emellan oss mer än den kreativa sidan ;)
 

lesson learnd

r
 
Håret efter misslyckandet och efter räddningen med slingorna. Blev rätt okej ändå.

Dröm bil?

 
Fick denna bild av min pojkvän på facebook "din dröm bil"....Ja kanske det, lite farligt dock!
 
 

Mamma fixar hon.

Det är tur att jag har en mamma som varit frisör i många år. Hon hjälpte mig lyckligtvis med mitt hår igår efter mitt stora misslyckande, hon slingade mitt hår i hätta och det blev mycket bättre. Det var ju finare innan jag skulle dra i massa färg men som tur var är färgen jag har nu helt okej. 
 
(kommer bild senare)

Man lär sig av sina misstag?

Som ni vet så älskar jag ju förändringar♥, särskillt på håret! Dock gjorde jag världens "fail-färgning" idag. Jag tyckte att jag hade en fin färg innan så det var ju ganska idiotiskt av mig att färga om det ändå. Det som gjorde att jag ändå ville färga mitt hår var att jag ville ha det lite mer "Askigare" och inte en så varm ton i det. Det hela resulterade i att hela mitt hår blev mörkare då jag tog fel ask färg. Jag grät och jag grät (det är sant),  så som tjejer kan bli om något förfärligt hänt med deras hår! Japp! Jag är en glad tös nu kan man säga! Not! Hur dum får man va?
 
Jag kanske borde dra lärdom av det här då. Att inte vara så impulsiv och att kolla upp färgerna ordentligt innan. 
 
Här kommer bilder på många olika färger jag haft genom åren! (Som sagt, det är ju bara hår)
 
 
I think I pefere blonde colors more! ♥

Party make!

Här kommer fest sminkningen som jag gjorde på Sara idag.
och som vanligt glömde jag att ta en "före- bild"
men här är efter bilder i allafall!

Festsminkning

Ja , jag gick upp i ottan idag iallafall klockan fem gick jag upp för att gå it ned min hund för att sedan åka till jobbet. Klockan halv fem ikväll ska jag sminka en festsminkning på en tjej. Jag får inte glömma för och efter bild som jag alltid gör. Om jag får godkännandet så kanske jag lägger upp det här :)


Grön klänning på mammas födelsedag.


Rullade håret!

Jag tänkte att eftersom jag har kort hår nu så måste jag ju testa att rulla håret och se hur det blir. Dock hade jag aldeless för blött hår när jag gjorde detta vilket resulterade i att mina "Mailyn lockar" snarare liknade kelly i top gun filmen ist. Det kändes lite mer 80 tal över det hela. Men nästa gång ska jag inte ha så blött hår och då kommer nog lockarna synas bättre!
 
Kelly



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se