Oj så lite hår!

Kolla vilken liten fjantig hästsvans jag har nu! 
 

Inspiration Marilyn Monroe

Marilyn Monroe har varit och är fortfarande en stor inspirationskälla för många gällande mode/skönhet. Hon var så vacker, tänk om man kunde se ut som henne!  
Jag gillar verkligen det rullade håret som ser så kvinnligt och vackert ut tillsammans med alla dessa blusar och tajta knälånga kjolarna. Hur vackert som hellst!
 
Här kommer lite inspirations bilder.
 

Nyfriserad page!

Japp, jag gjorde det! Ja, jag är spontan, men kommer jag på något som jag vill göra det så gör jag det och offtast alltid med kort varsel! 
Nu har jag page och jag trivs jätte bra i det! Det är så jäkla konstigt att känna på mitt egna hår nu, det tar bara slut och jag behöver inte alls lika mycket shampo! OMG! Well here it is!
 
Varning för många bilder!
 
 

Insperationsbilden som jag gav till mamma före hon skulle klippa mig. Hittade en tjej på Google My tror jag förnamnet var.

Spontan?

Jag må vara spontan, efter att jag skrev om inlägget igår där jag ville blondera mig mera och klippa av mitt hår så åkte jag där efter till affären och köpte färg, och mamma klippte av mig mitt långa hår. Det kanske låter hjärtskärande men det var välbehövligt och det känns bara skönt inte jobbigt. (Jag kanske till och med ska klippa det till nyckelbenen nästa gång)
 
Denna längd på håret är bra för att göra pin-up frisyrer på men också andra frisyrer.
 

Vad jag vill ha!

Vad jag vill ha just nu!
 
En matt färgpalett! Det är egenrligen ett måste för en MUA, men jag äger endast shimmriga färger vilket jag inte gillar att arbeta så mycket med!
Det blir ett måste att beställa! Snart!
 
Sen vill jag testa cirkle lenses! Det verkar roligt! Kanske onödigt eller neeej det är roligt! Älskar ju förändringar!

Retro hairstyle!

Funderar på att göra mig ännu blondare och klippa av en bit av håret så att jag kan göra fina pin up-frisyrer. Som  till exempel denna tjej!  
 
 
 

Coola och söta frisyrer


Strawberryblond

För er som inte vet så är jag ju blond igen! Jag kan aldrig låta mitt hår vara det är för tråkigt! jag älskar förändringar denna gång blev det strawberryblond. Jag färgade mig i Serbien .:)


Blondie kills

 
Jag har färgat mig strawberry blond nu, men nästa gång jag färgar skall jag ha denna färg som på bilderna mer askigt scandinavian blond!

Party smokey eye

Nu är jag hemma i Sverige igen, för er som inte vet det så var jag en månad i Serbien. Under tiden jag var i Serbien så sminkade jag mig si sådär 3 gånger (eftersom det var för varmt för att bära smink) jag lade upp några bilder på facebook på sminkingarna och fick förfrågan på en utav dem, om hur man gör.
 
Denna sminkingen är enkel och jag ska förklara hur jag gjorde här nedan.
 
*Jag började med att grunda ögonen med fondation (fetbas) och efter det pudra för att fästa grunden. Detta gör att skuggorna ska fästa bättre och det blir mer hållbart.
 
* Enligt många ska man lägga grunden över hela ansiktet och sedan börja med ögonen men jag gillar att göra tvärt om. Jag börjar med ögonen och sminkar dem helt färdigt först innan jag går över till grunden (fondation och mineralpuder) därför ifall att skuggan skulle falla under ögonen och ifall att jag ångrar mig och vill ta bort det hela så slipper jag ta bort grunden (fondation) också. Jag tycker iallfall att det funkar mycket bättre!
 
* Steg två, fransmarkering dvs fylla i den överstafransraden så att du inte får en lucka där och ditt skinn lyser igenom. När vi ska ha smokey-eye vill vi verkligen ha det svart och för att få bästa resultat av en smokeyeye så gör vi en fransmarkering och gärna ge kajal på övre slemhinnan på ögat (de kan kännas väldigt obehagligt men det ger ett väldigt bra resultat)! Jag lovar!
 
* Steg tre, börja skugga med den färg du vill ha, jag skuggade med svart skugga. Använd en hårig ögonskuggspensel och ta lite färg på penseln och var väldigt lätt på handen medans du lägger skuggan. lägg skuggan och se till att du inte har några skarpa övergångar, en sotninga ska ha jämna övergångar skuggan ska faidas ut mot ögonbrynet dvs bli ljusare och ljusare.
 
*I denna sotning skuggade jag under ögonen längre in än vad man "ska". Jag skuggade nästan ända in till tårkanalen och la även en kajal ända in.
 
* över de sotade ögonlocken tog jag guld/bronze shimmer och la över vilket fick en väldigt fin effekt, dock syns det inte på bilden.
 
skugga också med en ljusare äggskalsfärgad färg vid tårkanalen för att få en "piggare look".
 
 
Det är en "vanlig" smokey eye inga konstigheter det enda är att jag "drog in" droppskuggan(den nedre skuggan) längre in än vanligt dvs till tårkanelen och kajalen också!
 
Och självklart lösögonfransar på detta också och du är redo för party party all night long!
 
 RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se