Tillbaka blick 2012!

Idag är det nyårsafton och det har gått ett helt år igen! Det går så fort jämt!
Detta år som varit känns som att det har hänt mycket både bra saker och mindre bra saker, ups and downs.
I början av året klarade jag min Makeup utbildning och åkte hem från Stockholm där jag bodde tillfälligt i 3/4 månader. Jag var mycket stolt och glad över att jag klarade det och blev utbildad makeupartist och fransförlängare.
Jag har jobbat endel med smink och även modellat under året vilket jag tycker är fruktansvärt roligt.
2012 har handlat mycket om mig och min pojkvän då han bott i Serbien och vi ansökte om uppehållstillstånd och arbetstillstånd för att vi skulle kunna bo tillsammans. Jag åkte till Serbien i sommras och var där i 1 månad. Efter det tog det många månader tills han fick uppehållstillstånd och i oktober fick han äntligen beskedet att han blev godkänd och kunde då flytta till mig i Sverige. Det är det bästa som hänt mig i mitt 2012.Jag är så stolt över honom, i början när vi träffades pratade vi bara engelska med varandra men nu pratar vi bara Svenska! Vi var utan varandra 4 månader, sedan sågs vi 2 veckor , sen var vi utan varandra igen osv, on and of på grund av den långa distansen och att han var tvungen att vara kvar i Serbien under väntetiden på beskedet. Nu är vi äntligen tillsammans och jag är så glad och lycklig varje dag som jag är med honom!♥
I slutet av detta år har jag också registrerat mitt företag vilket kommer att starta den 1 Februari.
Jag har också bokat en körkort-intensivkurs som börjar den 2 januari! Jag är stolt över att jag lyckades spara ihop så mycket pengar och att jag äntligen tar tag i det, och jag hoppas att jag kommer att klara det!
 
Detta är bara få delar om vad som hänt detta år.Vad jag lärt mig från 2012 är att man måste lyssna på sig själv, på sin magkänsla.
Ikväll slår ett nytt år och jag hoppas på att det blir bra!♥
Gott nytt år på er alla!
 
 
 
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se