Lojjan goes 1920 style.

Uppvisningen igår gick bra ;)
Det var grillat !

Jag åkte dit vid sju för att vi skulle repetera och vi visste inte när vi skulle köra vårt nummer. Jag hade inte tänkt på att man kunde ju vara kvar och festa efteråt som alla andra tjejer tänkte var en självklarhet. De hade med sig festkläder som de kunde byta om till men det hade jag såklart glömt...virrig som en höna.
Jag kände mig stressad och frustrerad och kände jag måste ha fest kläder jag kan inte gå runt i ett par tights och en vit stor sova-snos tröja på mig på en fest med massa massa människor? O.o

Så jag sätte på mig en liten jacka och tänkte jag går hem och hämtar kläder det är ju inte så långt iallfall. Det var svin kallt och snön piskade mig i ansiket ni vet hur vädret är nu. Jag ångrade mig när jag hade kommit en tredjedel på vägen och kände va faaaan detta tar ju skit lång tid, och jag höll på att frysa ihjäl.
Jag började springa och tillslut kom jag hem.
Jag tänkte att jag kunde ta bussen dit men självkalrt gick det inte någon buss och jag är ingen hejjare på att kolla upp sånt heller eftersom jag aldrig åker buss.
Så jag gick ut i snöstormen igen tog ett djupt andetag och började springa i snabb fart och det är ju några km dit ifrån mig. Från inrehamn till Mariebergskogen.
Jag sprang och jag sprang skit fort hela vägen jag stannade inte en enda gång. Jag var rädd att jag skulle missa allt eftersom jag på något konstigt sätt hade tott att det skulle gå skit snabbt att gå till mig och gå tillbaka.
När jag väl kom fram svettig och anfådd satt tjejerna i lougen och skrattade och fissade i lugnan ro och drack en varsin öl... Då fick jag reda på att vi skulle inte uppträda föens klockan 11 på kvällen.

-.-


Jag försökte att få till läpparna så att de skulle likna charlston temat men det var svårt eftersom jag inte har någon ordentlig läpp-penna utan fick fixa det med fingrarna.

Jag försökte också att få dem att se mindre ut (underläppen) genom att ta lite fondation och concealer och sudda ut vid sidorna utav underläppen. Men jag trivs bättre i mina egna läppar dvs stora och fylliga personligen tycker jag att det ser bättre ut på mig.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se