Från en värmlandstös till en stockholmsbrutta.För er som inte vet så ska jag flytta till vår fina huvudstad Stockholm. Från en värmlandstös till en storstadstjej.
Jag är full med förväntningar! Jag har alltid tyckt att Stockholm är farligt och nog för stort för mig men nu när jag är äldre och vet vad jag vill jobba med så är det i Stockholm som marknaden finns.

 När jag var på intervju på makeupstudion i Stockholm så kände jag mig verkligen hemma där. Det var bara en skön kännsla, visserligen var det en väldigt varm dag och solen sken men ändå kunde jag känna hur det skulle vara att gå där på gatorna i kylan med mina nya höstskor.
Att jag ska få plugga någonting som jag verkligen tycker är roligt är främmande för mig men så himmla roligt!
Att ha pluggat saker man inte är intresserad av har jag gjort i flera år men nu äntligen ska jag plugga något som jag även sysslar med på fridtiden, lite konstigt...eller hur?


Nu har jag äntligen fått ett boende.
Jag kommer dock bo lite utanför stockholm men jag hoppas att jag lär mig pendeltågen och tunnelbanorna och allt vad det är?
Nu undrar jag om det är någon som läser detta som också ska börja på www.makeupstudion.com  i stockkholm i oktober? Eller om det kanske är någon som pluggar där nu i Augusti? Eller om någon kanske har pluggat där? Isåfall skriv till mig om vad ni tycker om utbildningen och om stockholm osv. Vore jätte roligt med lite information.
Jag kommer som sagt vara helt själv där uppe, jag känner ingen som bor i Stockholm och ingen som ska gå utbildningen. Fast det är det som gör det så spännande och främmande och roligt!
Vi kanske ses där!


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag gick på Makeupstudion i våras/vintras. Länkar kategorin om hela utbildningen som du kan läsa på min blogg, från början till slut! http://makeupbymj.blogg.se/category/makeupstudion.html

2011-08-08 @ 13:13:49
URL: http://makeupbymj.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se