Tema Xtina!

Eftersom jag alltid gillat Christina Aguilera så tänkte jag att hon skulle få en extra stor plats i min blogg ett tag nu framöver.
Det var ett tag då jag lyssnade på hennes låtar jämt och ständigt jag har för mig att det var mest under högstadietiden men också under början av ettan på gymnasium. Jag har alltid till och från lyssnat på henne men mer sällan nu förtiden faktiskt. Då jag plockar upp hennes låtar är tillfällen då jag behöver styrka eller "egoboost" då jag känner mig lite nere kanske sårad av någon eller om jag helt enkelt vill känna en kick av att "Jag är bra som jag är." Det kanske låter löjligt eftersom det ska vi väl känna oavsätt om man lyssnar på musik eller inte, men olika låtar och olika artister kan för mig bringa fram olika kännslor och det tror jag att dem nog kan för dem flesta. Jag är nog inte ensam. Jag älskar musik!

Nåväl! Vad har Christina Aguilera med smink och min blogg att göra?
Jo... Jag kommer att skriva relaterande inlägg om christina och hennes olika smink/hår looks som hon haft under sin tid i tio kommande inlägg. Det kommer att bli som en Christina Aguilera tema! Jag hoppas att ni gillar henne, så att ni är intresserade av att läsa!


Jag var inne på www.Taaz.com där man kan göra olika frisyrer på sig själv efter kändisars frisyrer. Jag prövade Paris hiltons frisyr och såg genast att jag påminde mig lite om Xtina. Blev tvungen att kopiera bilden och visa er (Dock fick jag inte någon direkt vacker frisyr).
  
Denna låt gör mig stark och ger mig en kick av självförtroende de gånger jag behöver det extra mycket! Lyssna och njut!♥


Kommentarer
Postat av: madelene

åh, jag älskar också x-tina! hon är underbar. va roligt med xtina-temat, ser jag fram emot :D

2011-08-17 @ 11:39:31
URL: http://www.madelenenystrom.myshowroom.se

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se