Godkväll!

 Fredag idag! Exiting!
Alla runt omkring känns vänligare på fredagar, jag åker ju mycket buss, pendel och tunnelbanor så energin känner man av!

Jag stannade längre på skolan idag då jag skulle få en fransförlängning av Jannie som går som trainee. (Trainee menas att dem går under läraren för att sedan själva blir lärare.) Hon vart inte ett dugg nöjd över sin insatts idag och vi avslutade efter halva för att sedan fortsätta på söndag igen då vi nämligen har lektion. Jag vill ju vara fin nu när det snart är jul och allt!

Nu dricker jag kaffe och har precis renskrivit det jag ska och skickat in. Nu vilas mina tankar på en underbar person som är på väg med flyget till Malmö. Hans flyg var försenat med 2,5 timmar…stackare!

Nu ska jag bara ta det lugnt och inta fredagen och den kommande lördagen! Skönt!

Snart är jag hemma!

PS: glömde berätta att vi var ute på praktik  i onsdags och sminkade 60 barn. Jo ni såg rätt 60 barn! Det var inför stix produktionsbolag och det var två körer, en barn kör och en vuxen kör samt några artister som tex Tomas dileva, Jill Johnsson och Loreen, det var i allfall dem som jag såg.  Detta kommer att sändas den 23 december så håll utkik!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se