En glömd fråga. (Sminktrender idag!)

Förresten... De sa till mig efter sändningen i radion att de hade glömt bort en fråga och frågan de glömde var om sminktrenderna idag. Eftersom de kom på det efter sändningen så tänkte jag att jag kan ta upp det här istället.Nu.

Sminktrender idag.
 Eftersom vi har kommit så långt inom sminketsutveckling så är vi idag väldigt fria och kreaktiva. Det har varit trender hit och dit inom sminketshistoria som vi  idag väldigt enkelt kan kategorisera till en viss tidsepok. Tex... Röda läppar, eyeliner,rullat hår, rouge och much tänker vi nog alla på 40-50 talet. Men idag då? Vart står vi idag? Hur ska vi vara sminkade idag?

Det är just det.
Vi har kommit så pass långt inom sminketsutveckling att vi inte har en "slavisk trend" att följa. Jag har en känsla av att vi är mer fria idag till att sminka oss hur vi vill utan att det skall vara omordernt. Självklart finns det vissa trender som kommer direkt i från catwalken som en del "snappar" upp och som är inne en kort stund och ute den andra som tex. De blekta ögonbrynen, de oplockade ögonbrynen, de markerade ögonbrynen, ljusa matta läppar, markerade färgstarka läppar i olika röda till rosa nyanser, guld shimmrade kindben, aprikos färgade läppar och kindben "ala dollface" och "strikta looken".
Dessa catwalktrender når oss efter ett tag men när de trenderna når oss kommer de oftast i en nedtonad variant av orginalversionen.

Bilder på de olika senaste smink trenderna.   Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se