Jag lät fantasin gå lös.

När jag inte har någonting att göra så brukar jag sminka mig. Eftersom det är mitt största intresse så är det inget konstigt för mig fast att jag vet att det nog kan låta konstigt i andras öron. Om du sminkar dig varje gång du har tråkigt och inte vet vad du ska göra så kan du komma på flera festsminkningar exempelvis samt att du lär dig mer och mer för varje gång. Det är träning som ger färdighet.

Glöm inte att det inte gör någonting om det blir "fel". Det är smink och det går att ta bort och det roliga med smink är att det igentligen inte kan bli fel. Du kan sminka hur du vill! Jag hade igenting att göra nu på kvällen och tänkte som många andra gånger"nej, jag har lust att sminka" jag plockade fram mina paletter och började på någonting som jag inte alls visste vart det skulle ta mig. Det är det som jag tycker är så roligt att vara så fri i det man gör.
Det är det jag älskar bäst med smink, att man är fri till att göra vad man vill och förändringen man kan få av smink.Detta är en gammal tatuering jag gjorde när jag var 17 det ska stå "Sweet" men den har som ni kan se skavt bort.Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se