Förvaring!

Jag har länge haft mitt smink i en gammal lortig sminkväska som jag inte har ränsat på evigheter. Idag tog jag min lediga dag till att få ordning på detta. Jag åkte till IKEA och inhandlade lite välbehövda prylar som olika förvaringslådor osv. Jag ränsade sminkväskan och la in allt smink kategoriserat i de olika lådorna. Resultatet blev mycket bra och ordningsamt och det kändes bra i själen med.

 Det är aldrig fel att städa även om jag egentligen hatar det.
Men när jag väl få mina städintutioner så är det lika bra att löpa hela linan ut och köra på medans jag har glöden till det.
Nu kommer jag att slippa ödsla massa onödig tid på att leta rätt på exempelvis mascaran, ögonskuggan, läppglanset eller vad det nu kan vara. Jag tipsar om dessa lådor från IKEA, jag tycker de är bra att dem är i plast eftersom då kan man tvätta ur dem om de skulle bli kletiga med smink.Jag gjorde inte bara ordning mitt smink och fick det att se bättre ut utan jag fixade även till mitt rum. Jag gillar 40,50 och 60 tal väldigt mycket så en liten twist av den looken fick det bli.

 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se