Mineral fondation.

Jag har inte brytt mig om min hud särskillt mycket förut då jag i stort sett aldrig haft några särskillda problem med det, men under en lång period då jag har använt fondation/fetbas har jag tillslut fått dålig hy.

(Jag menar inte att alla fondations/fetbaser är dåliga för huden då det har med att göra vilka ämenen produkten innehåller) Men överlag är det inte lika bra som mineralfondation. Nu mera försöker jag vänja huden med att istället bära mineralfondation. Detta har jag såklart varit medveten om, att mineralfondation sägs vara bättre för huden. Men jag har tidigare inte gillat mineralfondation då jag har tyckt att den inte täcker tillräckligt. Men när jag nu har kännt hur huden faktiskt påverkas av fetbas/fondation så börjar jag gilla mineralfondation mer och mer och tanken av att den  faktiskt är bättre för huden och ger mig en vackrare hy så överväger det en "täckt hy ".

Jag har därför bestämt mig att bara använda mig utav mineralfondation på vardagar då det behövs och fetbas/fondation under de speciella tillfällena om ens det.

Jag läste om en tjej som hade hudproblem visserligen mycket mer än mig men det var ändå intressant. Hon hade testat allt från många skönhetsprodukter, "recept-krämer" osv men kommit fram till att den största delen av varför hon tillslut fick bra hy var när hon började använda mineralfondation.

Läs här: http://halsogudinnan.blogg.se/2009/may/utkast-hur-jag.html (Hon har även mycket andra bra och intressanta inlägg)

Här kan ni se skillnad på Icke smink och mineralfondation(hälften av ansiktet, på första bilden). Naturligt, bra för din hud och inte  kännslan av "för mycket".

animated gif maker

Nu börjar vi bli mer medvetna om vad sminket innehåller och människor börjar lägga mer pengar på bra produkter utan massa kemiska innehåll.  Vi går mot ett mer hälsomedveten period (gällande smink och andra skönhetsprodukter.) Vilket är väldigt bra, jag ska försöka att bli mer medveten själv! Ha energi att ta reda på det, vad för smink och andra produket använder du egentligen? Låt dig inte luras!

Animated gif maker

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se