Egen moodboard och sminkning!

 

Idag var som sagt den sista dagen av trend/fantasi veckan då vi skulle göra sminkningar efter våra egen gjorda moodboards!

Sminkningen jag gjorde idag var en trend look. Ibland kan det vara svårt att urskilja trend och fantasi. Ett tips för att urskilja dem åt är att trend från en början egentligen är en vanlig skönhets make up, men med en eller två twistar som i mitt fall var ögonbrynen och de svarta linjerna. Om jag hade velat få det till en mer fantasi makeup så kan man tänka på att jobba ned mot halsen och upp mot håret. Dvs, jag kanske skulle ha haft bondagetejpen runt halsen och runt hela huvudet eller något sådant osv osv!

Denna sminkning var nog en av de svåraste jag gjort hittills då denna handlar väldigt mycket om symmetri! Det är också lite problematiskt med att vaxa in mina bryn då jag i mig själv har väldigt tjocka och mörka bryn. Det är en tränings sak som man kan bli bättre och bättre på! Träning ger färdighet. Som sagt det var verkligen en teknik-tränings-sminkning!

Detta var my final look!

 

Jag har velat färga mitt hår rött jätte länge men har inte gjort det då jag vill ha silverhår först innan jag tar det steget! Jag testade en peruk på studion idag! Dock inte den frisyren jag vill ha!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se