The final shot!

 

I dag var den stora dagen. The final shot! Därför att idag hade vi vår slutfotografering som vi länge vetat om och längtat efter samt narras över. Vi samarbetade med två fotografer och massa duktiga hårstylister från olika håll. Bilderna som togs kommer att bli våra portfolio bilder till våra kommande portfolio's.

Min dag började lite obalanserad då jag samma morgon klockan 04:30 fick veta att min modell låg i magsjuka. Dagen började bra så att säga! Nej, inte alls. Fann såklart ingen modell så nära inpå så jag fick helt enkelt rycka in själv och agera modell. Jag tror att det trots omständigheterna gick hyffast bra! Dock ska man inte sminka sig själv, men vad ska man göra i en sådan situation?

Såklart så var inte "modellproblemet" det enda problemet utan min buss gick inte då den enligt internet skulle gå, därför kom jag även lite senare än jag hade tänkt, vilket också satte en del käppar i hjulen. Min sminkning som jag gjorde på Malin blev jag överhuvudtaget inte alls nöjd över då jag var tvungen att stressa, stressa och åter stressa mig igenom, men helhets mässigt så blev det jättebra och hon gjorde ett grymt bra jobb framför kameran! (Vilket förhoppningsvis väger upp det hela!) I det stora hela så är jag nöjd över denna dag och så nöjd över Mia som hjälpte till med håret och Malin som var min modell! Tusen tack till er!♥

Bilder kommer upp här så fort jag själv har fått dem!

Här ligger mina facechart som jag har målat på för att framhäva den look och känsla jag ville ha i mina bilder. Till dessa bilder så har jag även två beskrivningar (Smink-kort) som jag gjort och som jag utifrån dem ser  exakt hur jag ska gå till väga.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se